Δόξα Λευκάδας: Με βίντεο αποχαιρέτησε η Δόξα Λευκάδας, τον Δημήτρη Γκίμα

Στο πένθος έχει βυθιστεί εδώ και μερικές μέρες η Βέροια και το Ελληνικό μπάσκετ, καθώς ο προπονητής της τοπικής ομάδας, Δημήτρης Γκίμας, έφυγε από τη ζωή.
Σοκ έχει προκαλέσει στον Φίλιππο Βέροιας και όλη την κοινωνία της πόλης η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Γκίμα. Ο προπονητής των κόκκινων άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 55 ετών.

Ο Δημήτρης Γκίμας ήταν αθλητής του Φίλιππου Βέροιας από το 1977 έως το 1994, ενώ από το 1999 εργαζόταν στον σύλλογο ως προπονητής. Ήταν μάλιστα εκείνος που οδήγησε την ομάδα στην Α2 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τη φετινή σεζόν, ο Φίλιππος Βέροιας βρισκόταν στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, παλεύοντας για την παραμονή.

Συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Γκίμα εξέδωσε και έστειλε όλο Ελληνικό Μπάσκετ, δεν θα μπορούσε να μη στείλει και η Δόξα Λευκάδας, με την οποία συναντήθηκε αρκετές φορές στο δρόμο τους.

Όπως έγραψε στο facebook επίσημα η Δόξα ΛευκάδαςΗ τελευταία αγωνιστική μας συνάντηση….πάντα στις καρδιές μας….Τζιμαρα… Συνοδεία με τον τελευταίο αγώνα μεταξύ τους

Related News

Comments are closed