Επίσημα στις 25 Μαϊου ανοίγει η εστίαση!

Το «πράσινο» φως έδωσε η Επιτροπή λοιμωξιολόγών έπειτα από αίτημα της κυβέρνησης και όλα τα καταστήματα εστίασης ανοίγουν ξανά τη Δευτέρα 25 Μαΐου.



Η κυβέρνηση, όπως γνωστοποίησαν σήμερα αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, ζήτησε από την Υγειονομική Επιτροπή των ειδικών, η οποία συνεδρίασε το μεσημέρι,  να εξετάσει το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 25 Μαΐου, αντί της 1ης Ιουνίου που ήταν αρχικώς προγραμματισμένο.

Tη σχετική απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινώσει κατά την αυριανή ενημέρωση των κ. Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά, ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Νίκος Παπαθανάσης

“Η μέχρι σήμερα εμπειρία δείχνει ότι όπου έχουμε άνοιγμα της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας με οργανωμένο τρόπο και με τήρηση των υγειονομικών κανόνων, τα αποτελέσματα είναι θετικά” σημειώνουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν :

Η άρση των περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας συνεχίζεται, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και τη γνώμη των ειδικών και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, ώστε με σταδιακά, αλλά σταθερά βήματα να επιστρέψουμε σε μια νέα καθημερινότητα”.

πηγή: economico.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί