Προς ακύρωση το Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ – “Καμπανάκι” για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους (video)

Ένα γεγονός που είναι πόλος έλξης τουριστών, σε συνδυασμό με την Παράδοση και τον Πολιτισμό, με βαθιές ρίζες στη διάρκεια των χρόνων, φέτος λόγω του κορονοιού οδεύει προς ακύρωση, εκτός και αν υπάρξει κάποια λύση.




Ο αρχαιότερος πολιτιστικός θεσμός στη χώρα μας στους τομείς του χορού, της μουσικής, του πολιτισμού και της παράδοσης που ξεκίνησε από το 1962, φέτος το καλοκαίρι με τις μέχρι στιγμήν ενδείξεις δεν θα μας κάνει παρέα, εκτός και αν γίνει μέσω… video.

Φέτος, θα γίνονταν το 58ο Διεθνές Φεστιβάλ, με τα συγκροτήματα από τις άλλες χώρες και Ηπείρου να έχουν δηλώσει μεγάλη συμμετοχή, όμως με τα μέτρα που έχουν παρθεί για τον Κορονοϊο και παρά το ότι από τις 15 Ιουλιου και μετά θα μπορούν να γίνουν κάποιες εκδηλώσεις, όπως κάθε καλοκαίρι, το Φεστιβάλ ή θα αναβληθεί ή υπάρχει η σκέψη κάποια συγκροτήματα να στείλουν μέσω βίντεο το πρόγραμμά τους.

Η Περυσινή τελετή έναρξης του 57ου Διεθνές Φεστιβάλ Λευκάδας:

Δείτε την περυσινή τελετή λήξης: ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Διαβάστε εδώ για το Διεθνές Φεστιβάλ της Λευκάδας: https://www.allaboutfestivals.gr/festivals/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CF%86%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB-%CF%86%CE%BF%CE%BB%CE%BA%CE%BB%CF%8C%CF%81-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82/

“ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Ένα άλλο θέμα που προκύπτει από όλη την κατάσταση με τον κορονοϊό, είναι και το τι μέλλει γενέσθαι με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους. Στην Ελλάδα υπάρχουν πάρα πολλοί σύλλογοι που αριθμούν εκατομμύρια μέλη εκτός των χοροδιδάσκαλων και των μελών των ΔΣ. Είναι αυτοί που κρατάνε την Παράδοση με τις διάφορες δράσεις τους που κορυφώνονται το καλοκαίρι.

Ήδη πολλοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι έχουν εκπέμψει SOS και το χειρότερο από όλα, είναι ότι το διάστημα μέχρι το Σεπτέμβρη είναι πολύ μεγάλο και αρκετοί ίσως βαρέσουν “λουκέτο”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί