Παρέμβαση του Προέδρου του Επιμελητηρίου, Σωτήρη Σκιαδαρέση στον κ. Πλακιωτάκη, να “ανοίξει” η Λευκάδα 18/5″

Με σχόλιό του στην ανάρτησή μας σχετικά με την απελευθέρωση των μετακινήσεων στη Λευκάδα, που ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης στην εκπομπή του ΣΚΑΙ(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), το επιμελητήριο Λευκάδας, μέσω του Προέδρου του, Σωτήρη Σκιαδαρέση που μίλησε τηλεφωνικά με τον Υπουργό Ναυτηλίας κ. Πλακιωτάκη, με τον τελευταίο να τον διαβεβαιώνει ότι θα επανεξετάσει το θέμα.



Διαβάστε το σχόλιο από το λογαριασμό του Επιμελητηρίου:

Επιμελητήριο Λευκάδας Σε συνέχεια της σημερινής ανακοίνωσης του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «οι Αταίριαστοι», ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας προέβη άμεσα σε τηλεφωνική συνδιάσκεψη με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη και την Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κα Καλογήρου και εξέφρασε τους έντονους προβληματισμούς του αναφορικά με την ανακοίνωση αυτή. Ο Υπουργός ζήτησε την άποψη του κ. Σκιαδαρέση σχετικά με το θέμα και ο Πρόεδρος μετέφερε στον Υπουργό το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν είναι λογικό στην αρχή η Λευκάδα να εξαιρείται από τους υπόλοιπους νησιωτικούς Νομούς, να μην εμπίπτει στο καθεστώς των νησιών αναφορικά με τα μέτρα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης και να επιτρέπεται η διέλευση, και τώρα ξαφνικά η Λευκάδα να συμπεριλαμβάνεται και να απαγορεύεται η μετακίνηση. Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο ότι θα εξετάσουν εκ νέου το θέμα.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει