Έφτιαξε γήπεδο τένις στο σπίτι του! (pics)

O Γάλλος τενίστας Arthur Reymond, εκμεταλλεύτηκε ένα παρατημένο γήπεδο δίπλα από το σπίτι του, το έφτιαξε από την αρχή και τώρα μπορεί να προπονείται ανενόχλητος. Όλη η διαδικασία και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε φωτογραφίες.




Ο Arthur Reymond, Νο.589 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, έδωσε τον τελευταίο του αγώνα τένις στις 10 Μαρτίου, στην Τουλούζ, σε ένα τουρνουά 15.000 δολαρίων της ITF. Η Γαλλία είναι από τις χώρες με τα περισσότερα θύματα από τον Covid-19 και ακόμα δεν έχουν ανοίξει τα γήπεδα τένις.

Ξεκινώντας πριν από 3 εβδομάδες, ο 21χρονος αποφάσισε να φτιάξει το δικό του γήπεδο, εκμεταλλευόμενος ένα παρατημένο χωμάτινο court των γειτόνων του στη μικρή πόλη των 5.000 κατοίκων Villemur-sur-Tarn, που είναι κοντά στην Τουλούζ, στη νότια Γαλλία.

“Το έχουν εγκαταλείψει εδώ και μια δεκαετία και δεν μπορούσες καν να δεις τις γραμμές”, είπε ο Reymond στη L’ Equipe. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το παλιό γήπεδο έμοιαζε περισσότερο με παρατημένο χωράφι και όχι με χώρο άθλησης, πριν το αναλάβει.

“Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο. Μια κόλαση. Δεν πιστεύαμε πως θα τελειώσει”, είπε ο 21χρονος, που βοηθήθηκε και από τον πατέρα του. Καθάρισε όλο το έδαφος για να το κάνει ξανά λείο και χρειάστηκε σχεδόν 3 εβδομάδες. Κάποιες μέρες έβρεξε και αυτό τους καθυστέρησε, καθώς χρειάστηκε να περάσουν ξανά και ξανά κάποια σημεία. Παρήγγειλαν το κοκκινόχωμα και όταν τελείωσαν, το άπλωσαν στην επιφάνεια. Η μητέρα του και ο αδερφός του, τους βοήθησαν στις τελευταίες πινελιές.

“Δεν είναι και το κεντρικό court του Roland Garros, αλλά έχει γίνει γήπεδο”, κατέληξε ο Reymond, που δηλώνει εθισμένος στο τένις και η σκληρή δουλειά που έριξε για να μπορεί να προπονηθεί πριν αρθούν τα μέτρα, το αποδεικνύει περίτρανα.

reymond court construction 1

reymond court construction 2

reymond court construction 3

reymond court construction 4

reymond court construction 5

reymond court construction 6

reymond court construction 7

Φωτογραφίες: Twitter (@TennisLegende)

Πηγή: http://www.tennisnews.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που