Γ΄ Εθνική| Επιστολή της Αναγέννησης Άρτας προς την ΕΠΟ!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Αναγέννηση αντέδρασε στην πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΠΟ, και με επιστολή της προς την ομοσπονδία -η οποία κοινοποιείται και στους βουλευτές της Άρτας- γνωστοποιεί τη θέση της:



Κύριοι
Με τη παρούσα επιστολή μας, θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστή τη θέση μας αλλά και τη πρόθεση μας, σχετικά με τη πρόσφατη απόφαση που πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή σας, για την οριστική αναστολή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Η Αναγέννηση Άρτας όπως θα γνωρίζεται, είναι ένα από τα πιο γνωστά και ιστορικά σωματεία της χώρας μας και εμείς σαν Διοικητικό συμβούλιο που βρισκόμαστε στο τιμόνι του ιστορικού αυτού συλλόγου, έχουμε δεσμευτεί από την αρχή αυτής της σεζόν, απέναντι στους χιλιάδες φιλάθλους αλλά και με γνώμονα την ένδοξη ιστορία αυτής της ομάδας, να φέρουμε εις πέρας αυτό που υποσχεθήκαμε και κάναμε πράξη αυτή τη χρονιά, που δεν ήταν άλλο από το να είναι η ομάδα μας πρωταγωνίστρια στον όμιλο της και γιατί όχι και τελική πρωταθλήτρια.
Οι στόχος αυτός ήταν φυσικά εφικτός, αφού τη στιγμή που το πρωτάθλημα διεκόπη λόγω της πανδημίας, βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου όπου συμμετείχαμε, με μόλις δύο βαθμούς διαφορά πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης και μάλιστα να εκκρεμεί και η μεταξύ μας συνάντηση μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, όπου ουσιαστικά θα έκρινε και τον τελικό πρωταθλητή του ομίλου.
Κατόπιν αυτού πιστεύουμε ότι δικαιωματικά η ομάδα μας θα πρέπει να συμπεριληφθεί στον πιθανό προγραμματισμό σας για απ ευθείας άνοδο μαζί με τις οκτώ ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των ομίλων της κατηγορίας, κάτι με το οποίο εάν γίνει, θα συμφωνούσαμε απόλυτα και θα ήταν δίκαιο για όλους σύμφωνα με την εξέλιξη των πραγμάτων.
Το οικονομικό βάρος που επωμισθήκαμε σαν ερασιτεχνικό σωματείο όλη τη χρονιά για να είναι η ομάδα υγιείς και οικονομικά συνεπείς απέναντι σε όλους, αλλά και για να είναι μέσα στο στόχο του πρωταθλήματος, ήταν πολύ μεγάλο και ευελπιστούμε ότι τόσο οι δικοί μας κόποι σαν Δ.Σ. αλλά και των ποδοσφαιριστών μας και των προπονητών μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, να μην πάει χαμένη…

Με τιμή για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος & Ο Γ. Γραμματέας

 

Οι ιθύνοντες της ομάδας εξέδωσαν νέα ανακοίνωση συγχαίροντας το Σκουφά Κομποτίου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική :

Ο ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας δίνει τα συγχαρητήρια του στην ομάδα του Νομού μας τον Α.Ο. Σκουφά Κομποτίου, για την ανακήρυξή του σαν πρωταθλήτρια ομάδα της Α΄ ΕΠΣ Άρτας και την ανοδό του στην Γ΄ Εθνική.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί