Ο Αυγενάκης επισημοποίησε ότι το μπάσκετ αργεί πολύ…

Χωρίς την παραμικρή διαφοροποίηση σε σχέση με το ρεπορτάζ από την προχθεσινή τηλεδιάσκεψη μεταξύ δεκάδων εμπλεκόμενων φορέων, μάλιστα μάλλον με λιγότερες λεπτομέρειες λόγω περιορισμένου χρόνου και σίγουρα χωρίς να προσθέσει ή αλλάξει το παραμικρό σε όσα ξέραμε για το μπάσκετ, εξελίχθηκε η σημερινή επίσημη ενημέρωση του Λευτέρη Αυγενάκη για την μετάβαση του αθλητισμού στην… κανονικότητα.



Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επανέλαβε ότι αρχίζει η ατομική εκγύμναση μόνο σε ανοιχτούς χώρους και με όλα τα απαραίτητα μέτρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ακόμα και στα δυναμικά σπορ, π.χ. πάλη απαγορεύεται η επαφή στις προπονήσεις.

Για τα ομαδικά μίλησε μόνο για το ποδόσφαιρο, ότι σταδιακά θα επιτραπεί προπόνηση σε μικρά γκρουπ και μόνο για φυσική κατάσταση, μήπως και προλάβουν μέσα στο καλοκαίρι να τελειώσουν την Super League που είναι και η προτεραιότητά τους.

“Για τα άλλα ομαδικά αθλήματα θα περιμένουμε τις αποφάσεις των ομοσπονδιών για να δούμε αργότερα τι θα επιτραπεί” είπε και μάλλον αυτό ήχησε σαν… “αν υπάρξει κάποιος που δεν το διακόψει οριστικά, τότε τα ξαναλέμε”. Με απλά λόγια; “Διακόψτε τα”…

Οσο για το πότε θα ανοίξουν τα κλειστά γυμνστήρια, πότε θα επιτραπούν ομαδικές προπονήσεις και τι μπορεί να περιμένουμε για τα πρωταθλήματα της επόμενης χρονιάς, είναι λογικό ότι πάμε πολύ μακριά, αφού όπως είπε ο Υπουργός, “ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα επαναπροσδιορίζουμε την στάση μας και θα ενημερώνουμε για τις εξελίξεις”.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί