Η Δόξα Λευκάδας θυμάται τις ένδοξες στιγμές της ιστορίας της (vid)

Η Δόξα Λευκάδας θυμήθηκε την ιστορική άνοδό της από τη Γ’ Εθνική κατηγορία σε αυτή της Β μετά από τη νίκη της κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας τη χρονιά 2009/10 σε ένα απολαυστικό βίντεο.



Καθώς η αγωνιστική στασιμότητα συνεχίζεται λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, η Δόξα Λευκάδας θυμάται κάποιες από τις ένδοξες στιγμές στην ιστορία της στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο λόγος για το βίντεο του αγώνα που δημοσίευσε κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας τη χρονιά 2009/10. Η χρονιά αυτή σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στην ομάδα της Λευκάδας. Όντας μια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούσαν τα δύο προηγούμενα χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, είχε έρθει πια ο καιρός που η Δόξα θα έγραφε “ιστορία”.

Αυτό έγινε στο παιχνίδι της 16 Μάη του 2010 κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας. Το παιχνίδι έληξε υπέρ της γηπεδούχου Δόξας Λευκάδος με τελικό σκορ 77-61. Το παιχνίδι αυτό θα έκρινε μάλιστα και την άνοδο. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου του Νότου τότε, έχοντας ρεκόρ 21-5. Πίσω τους ακριβώς βρέθηκε ο ηττημένος από το ντέρμπι, Κόροιβος Αμαλιάδας με ρεκόρ 20-6.

Τα επόμενα χρόνια ήταν επίσης “ένδοξα” για τη Δόξα Λευκάδος που σταδιακά έφτασε μετά από κάποια χρόνια να βρίσκεται στα “σαλόνια” της Α1 και να πρωταγωνιστεί μάλιστα σε αυτά. Πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και τον 2ο όμιλο, βρισκόμενη πριν τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεώ της λόγω κορονοϊού, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 15-6.

Δείτε το εν λόγω βίντεο της Δόξας Λευκάδος κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας:

Share This Post

Δείτε περισσότερα...