Γ΄ Εθνική| Πρωταθλητής η ΑΕΠ Καραγιαννίων – Στην 5άδα ο Τηλυκράτης & Καναλάκι – “Θρίλερ” με τον υποβιβασμό – Δύσκολα να μείνει ο ΠΑΣ Πρέβεζας

Μετά την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, να ανασταλούν τα πρωταθλήματα εδώ και τώρα σε Γ΄ Εθνική και τοπικά, στον 4ο όμιλο πρωταθλητής βγαίνει και μαθηματικά η ΑΕ Ποντίων Κοζάνης. Με 53 βαθμούς έναντι 51 της Αναγέννησης Άρτας η ΑΕ Ποντίων αναδεικνύεται πρωταθλήτρια και ανεβαίνει κατηγορία. Δείτε ποιοι συμπληρώνουν την 5αδα μαζί με τους “κυανέρθυρθους”. Ενώ, δυσκολεύει η παραμονή για τον ΠΑΣ Πρέβεζας.Την 5άδα ολοκληρώνουν η Αναγέννηση Άρτας, παρά τις μαθηματικές ελπίδες για την πρώτη θέση, έμεινε με 2 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο, στην 3η θέση το Σούλι Παραμυθιάς με 41 βαθμούς, 4η θέση ο Αχέρων Καναλακίου με 40 βαθμούς και τον Τηλυκράτη στην 5η θέση με 38 βαθμούς.

Ένα θρίλερ όμως φαίνεται να γίνεται με τις ομάδες που υποβιβάζονται, καθώς υπάρχει το σκεπτικό να μην υπάρχουν αδικίες σε ομάδες που παλεύουν να σώσουν την κατηγορία με μαθηματικές ελπίδες και έτσι η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, αναμένεται να το λάβει αυτό υπόψιν. Σε αυτές τις ομάδες δεν ανήκει ο ΠΑΣ Πρέβεζας, που έχει μείνει πολύ πίσω βαθμολογικά. Ενώ, η ΑΕ Μεσολογγίου και η ΑΕ Λευκίμμης, έχουν μεγάλες πιθανότητες να μείνουν στην κατηγορία.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει σήμερα στις 17:00 το απόγευμα και θα λάβει υπόψιν όλα τα αιτήματα που έχουν σταλεί.

Δείτε την βαθμολογία μέχρι στιγμής:

Related News

Comments are closed