Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Πρωταθλητής και άνοδο για τον ΠΑΣ θύελλα 2015 (pics)

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αναστολή των πρωταθλημάτων της Γ΄ Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων κάθε Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων, για τη σεζόν 2019-2020 πρωταθλητής της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας αναδεικνύεται ο ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου 2015, που είναι πρώτος αυτή την στιγμή στην βαθμολογία με 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Η ομάδα του ΠΑΣ Θύελλα 2015 παίρνει αυτόματα και την άνοδο για τη Γ΄ Εθνική, όπου θα αγωνίζεται του χρόνου.

 

Απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Σύμφωνα με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όλα τα τοπικά πρωταθλήματα αναστέλλονται οριστικά για τη φετινή χρονιά!

Για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων. Οι πρωτοπόροι των Α΄ τοπικών κατηγοριών προβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21.”

Παρακάτω οι ανακοινώσεις στη σελίδα του συλλόγου στο FB, που έθεσε σαν νεοφώτιστη το στόχο της ανόδου και τον πέτυχε με τη πρώτη χρονιά. Απόλυτα δίκαια η ομάδα της Αιτ/νίας παίρνει την άνοδο έστω και αν δεν χρειάστηκε να παιχτούν οι τελευταίες αγωνιστικές. ;Άξιος πρωταθλητής που παίρνει την άνοδο, καθώς όλη την χρονιά έδειξε την ανάλογη σοβαρότητα με σπουδαίο ρόστερ και σωστές κινήσεις, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους τους τομείς, με σωστή διοίκηση, διαχείριση και προγραμματισμό.

 


Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που