Σπύρος Γεωργούσης| “Να φέρει “φως” η επόμενη μέρα στο ταλαιπωρημένο Ελληνικό ποδόσφαιρο” (pics)

Με το που ανακοινώθηκε και το επίσημο τέλος της σεζόν, αρκετοί παίχτες ήταν αυτοί που πόσταραν τις σκέψεις σε προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Ένας από αυτούς, ο Σπύρος Γεωργούσης, ο πρώην “κυανέρυθρος” γκολτζής, που έγινε “κανονιέρης” στα μέσα της σεζόν φορώντας τη φανέλα της ΑΕ Μεσολογγίου, μίλησε στο lefkadasportnews.gr με αφορμή το ποστάρισμα που έκανε.




Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πώς αισθάνεσαι που τελειώνει με αυτόν το τρόπο το πρωτάθλημα: Σίγουρα μας αφήνει μια πικρία αυτό το τέλος, αυτό που προέχει όμως είναι η υγεία όλων μας, και στη συνέχεια τοποθετήθηκε αν ήταν σωστή ή όχι αυτή η απόφαση: Η απόφαση για μένα είναι σωστή, δεν νομίζω ότι υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να είμαστε όλοι ασφαλής για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Συνεχίζοντας, τον ρωτήσαμε πως γεμίζει τις μέρες όλο αυτόν τον καιρό μακρυά από τα γήπεδα και τι του λείπει περισσότερο: Σίγουρα αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι οι Κυριακές, προπονήσεις δεν έχω σταματήσει, ακολουθώ πρόγραμμα που μου έχει δώσει ο ατομικός γυμναστής μου, παίζω πολύ fifa, και κυρίως περνάω πολύ χρόνο με τους δικούς μου ανθρώπους.

 Ενώ, για την επόμενη μέρα, μας είπε: Η επόμενη μέρα ελπίζω να φέρει φως στο ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο, ελπίζω κάποια στιγμή να φτάσουμε την Αγγλία έστω και στο ήμισυ,είναι η χώρα που θαυμάζω για την αντίληψη που έχει στο ποδόσφαιρο.

Το post του στο FB:

Share This Post

Δείτε περισσότερα...