ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: Όσο είχαμε δυνάμεις παίξαμε ωραία

Στην κόπωση που βγήκε από το αυθημερών ταξίδι στάθηκε ο Νίκος Δουβίτσας στη συνέντευξη μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς όσο υπήρχαν δυνάμεις, η Νίκη ήταν ανταγωνιστική. Ενώ έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριές του για τη συμπεριφορά τους.

Αναλυτικά ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας:

Όσο είχαμε δυνάμεις παίξαμε ωραίο μπάσκετ, ανεβάσαμε πολλές φορές την πίεση μας ψηλά και κατορθώσαμε να κλέψουμε μπάλες και να δημιουργήσουμε μικροπροβλήματα στον αντίπαλό μας. Το αυθημερών ταξίδι όμως και ξύπνημα από τις 4.30πμ, σε συνδυασμό με τις απουσίες, δεν θα μπορούσε να μην μας βγάλει κούραση και παίζοντας και 2 νεανίδες μας ξέφυγε η διαφορά, που δεν μας ενοχλεί ιδιαίτερα, απλά θα μπορούσαμε να φανούμε πιοι ανταγωνιστικοί. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας για το ζήλο που δείχνουν και το ήθος τους.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24