Τηλυκράτης| Τα μεγάλα “διπλά” σε Καυτατζόγλειο και Καλαμαριά (video)

Τη σεζόν 11-12 ο Τηλυκράτης αγωνίζονταν στη Γ΄ Εθνική μετά από πολλά χρόνια και μάλιστα ήταν η ομάδα έκπληξη, καθώς παρά τα όποια προβλήματα υπήρχαν το καλοκαίρι, οι “κυανέρυθροι” συμμαζεύτηκαν γρήγορα και με προπονητή τον Λεωνίδα Μπίλη που έβγαλε την προετοιμασία και τον 1ο αγώνα στη Σκύδρα, τον Μυροφορίδη να χτίζει την ομάδα και τον Άνδρεά Παντζιαρά με βοηθό τον Τάκη Κονιδάρη(Μιμίκο) για να βγάζει το υπόλοιπο της σεζόν…συστήθηκε ακόμη περισσότερο στο ποδοσφαιρικό κοινό.




Εκείνη τη σεζόν οι “κυανέρυθροι” έκαναν δύο μεγάλα “διπλά” κόντρα σε όλους και σε όλα, αφού κέρδισε μέσα σε δύο ποδοσφαιρικά παραδοσιακές έδρες. Μέσα στη Καλαμαριά τον Απόλλων και μέσα στο Καυτατζόγλειο. Η “ροπαλιά” στον Ηρακλή ήταν στο ξεκίνημά του στη Γ΄ Εθνική, καθώς οι “κυανόλευκοι” είχαν υποβιβαστεί και δε γνώριζαν σε ποια κατηγορία θα παίξουν τελικά. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν ξανασυναντηθεί αρκετές φορές από τότε.

Ο Ηρακλής στη σύνθεσή του, είχε εκτός των γνωστών Κελπέκη, Χασιώτη, Δεληζήση και Σαπάνη, που έμειναν να βοηθήσουν την ομάδα και έναν παίχτη που τώρα είναι τον Τηλυκράτη τον Μπάμπη Πετράκο.(πηγή φώτο: gazzetta.gr). Στη παρακάτω φωτογραφία στην κάτω σειρά ο δεύτερος από δεξιά.

Στους “κυανέρυθρους”, παίζουν ακόμα οι Ρούσσης, με ένα μικρό διάλειμμα και ο Καταγής Σπύρος.

Ο αγώνας είχε γίνει τότε Δευτέρα, στις 23/1/2012, με την ομάδα του Ηρακλή, να επιστρέφει μετά από 281 στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να γνωρίζει την ήττα με 2-0 με γκολ που πέτυχαν στο 24ο λεπτό ο Αλμπάνης με ένα σουτ από τα 30 μέτρα και στις καθυστερήσεις ο Θανέλας.

Ηρακλής: Κελπέκης, Γούτσιος (46΄ Γκόγκας), Γούλας, Δεληζήσης, Χασιώτης, Τροΐρης, Οικονόμου, Πετράκος, Σαπάνης, Μουρατίδης, Προβατίδης (46΄ Τσιτλακίδης).

Τηλυκράτης: Σταυράκης, Αχείμαστος, Νάκος, Ιασωνίδης, Ρούσσης, Καραγιαννίδης, Πουταχίδης, Κόκκαλης (50΄ Θανέλας), Κατσίκης (85΄ Συμελίδης), Αλμπάνης (60΄ Μυροφορίδης), Καταγής.

Το φανταστικό γκολ του Αλμπάνη:

Νωρίτερα τον ίδιο μήνα, στις 8/1/2012 με το ξεκίνημα του νέου έτους, το καμπανάκι είχε χτυπήσει στην συμπρωτεύουσα, όταν με γκολ του Πουταχίδη στις καθυστερήσεις, είχε περάσει μέσα από την έδρα των “Ποντίων” με σκορ 1-2 και παίζοντας με 10 παόχτες από το 66΄ λόγω αποβολής του Ντουτσαρίδη. Ακολουθεί η κάρτα του αγώνα από το soccerbase.gr και το βίντεο. Προσωπικά το δεύτερο γκολ το άκουσα με τον καβλέτζο στο γήπεδο του Νυδρίοιυ, από το ραδιόφωνο της Έρασπορ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24