ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ: Μόνο κέρδος έχουμε από αυτό το παιχνίδι

Την άποψή της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε η Δήμητρα Καμπουράκη, που στάθηκε στην ανταγωνιστικότητα του πρώτου μέρους. Ενώ, τόνισε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι για να τα ευχαριστηθείς και πως μόνο κέρδος έχεις.

Πιο αναλυτικά:

Πήγαμε να παίξουμε με την δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και ήταν σαφώς ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι! Είχαμε έναν κ μόνο “στόχο” για αυτό το ματς να κάνουμε καλή εμφάνιση και εννοείται να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερο!

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ ανταγωνιστικές και μαχητικές παρόλο που ο Παναθηναϊκός έκανε μέχρι κai 5 στις 5 αλλαγές! Στο δεύτερο το παλέψαμε αλλά η αστοχία μας τα λάθη μας και η ευστοχία και ο έλεγχος στα ριμπάουντ του Παναθηναϊκού έφερε το τελικό αποτέλεσμα 90-52. Μόνο κέρδος έχουμε από το παιχνίδι αυτό καθώς παίξαμε και οι 9 παίχτριες του ράστερ, μικρές μεγάλες.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24