Η Αλεξάνδρα Γκίνη στο Lefkadasportnews.gr

Μία ακόμη αθλήτρια μιλάει στο Lefkadasportnews.gr,  για την κατάσταση με την επιδημία του κορονοϊού, πως περνάει όλες αυτές τις μέρες και πως γεμίζει το πρόγραμμά σου, καθώς και για τη φετινή σεζόν που τελείωσε λίγο άκομψα, παρότι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ίδια.


Η πορεία της 25χρονης μεσοεπιθετικού, Αλεξάνδρας Γκίνης, δεν είναι τυχαία στο χώρο και μπορεί εμείς να την γνωρίσαμε από την θητεία της στον Πανλευκάδιο, αλλά έχει  ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της καριέρα σε ακαδημία αγοριών!!!, πριν μεταπηδήσει στον Αίολο Πύργου(3 χρόνια) και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ροδόπη 87(3 χρόνια).

Φέτος, στα μέσα της σεζόν η νεαρή αρτίστρια με την μπάλα στα πόδια, από τον Πανλευκάδιο, πήρε μεταγραφή για την Α΄ Εθνική και στο Μεσολόγγι 2008. Απολαύστε την παρακάτω:

Πως είναι η ζωή μακριά από το ποδόσφαιρο και τι είναι αυτό που σου λείπει περισσότερο: Η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει πολύ, όπως όλων μας και μου είναι δύσκολο να συνηθίσω μακριά από τα γήπεδα. Μου λείπουν πολύ οι προπονήσεις, οι συμπαίκτριες και οι προπονητες μου.

Με τι γεμίζεις τον ελεύθερό σου χρόνο: Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μουσική, την γυμναστική και το διάβασμα.

Θεωρείς ότι πρέπει να συνεχιστεί η σεζόν: Λόγω της μεγάλης αποχής είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στα γήπεδα και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Προέχει η υγεία μας και το κοινό καλό.

Πως διατηρείς τι φυσική σου κατάσταση. Σας έχει δώσει οι προπονητές κάποιες οδηγίες: Καθημερινά γυμνάζομαι στο σπίτι καθώς και 1 ώρα έξω (περπάτημα-τρέξιμο). Η ομάδα μας έχει δώσει οδηγίες γι’ αυτό το διάστημα που μένουμε μακριά από τις προπονήσεις.

Πως έζησες τι φετινή σεζόν σε Πανλευκάδιο κ Μεσολόγγι. Έχεις μια πικρία που δεν απόλαυσες τη θητεία σου στο Μεσολόγγι ως το τέλος με τον τρόπο που κλείνει η σεζόν: Η φετινή σεζόν ξεκίνησε πολύ αισιόδοξα, με στόχους. Συμμετείχα στο μισό πρωτάθλημα με την ομάδα του Πανλευκάδιου και στην συνέχεια μου έγινε η πρόταση από το Μεσολόγγι 2008 όπου και συνέχισα την σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είχε ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα το οποίο λόγω της κατάσταση διακόπηκε.

Πως σε υποδέχθηκαν οι άνθρωποι στο Μεσολόγγι. Πως είναι αγωνίζεσαι στο υψηλότερο επίπεδο: Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μέλος της οικογένειας Μεσολόγγι 2008 τόσο ο προπονητής (Γιάννης Γουλής), ο βοηθός (Βύρωνας Παναγιωτόπουλος) καθώς και όλες οι συμπαίκτριες μου με στήριξαν και με βοήθησαν να ενταχθώ γρήγορα και τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Δεν αγωνίζομαι μεγάλο διάστημα στην Α’ εθνική όμως οι απαιτήσεις εκεί είναι πολλές και χρειάζεται σκληρή δουλειά, συγκέντρωση και πειθαρχία.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που