Ζώης Ζάκκας| Μιλάει στο Lefkadasportnews.gr για την κατάσταση με τον κορονοϊό

Ο Ζώης Ζάκκας, του Θρίαμβου Λούρου και εκ των πρωταγωνιστών της φετινής σεζόν, μίλησε στο Lefkadasportnews.gr για τις δύσκολες στιγμές που ζούμε με την πανδημία του covid-19.
Ο έμπειρος επιθετικός και αρχηγός των “κιτρινόμαυρων”, τοποθετήθηκε σε ζητήματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα την αθλητική κοινότητα, τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Πιο αναλυτικά:

Πως είναι η ζωή μακριά από τον αθλητισμό και τι είναι αυτό που σου λείπει περισσότερο: “H χρονιά για εμάς ήταν κακή οπότε αν σου πω μου λείπει κάτι θα είναι ψέματα. Οι συμπαίκτες μου λείπουν και οι φωτογραφίες από τα αθλητικά site που ανέβαζα μετά(γελια).!”

Πιστεύεις ότι η επόμενη μέρα θα είναι ίδια για το άθλημα: “Θεωρώ ότι δεν θ αλλάξει κάτι στο άθλημα. Το θέμα είναι να έχουμε υγεία για να αντιμετωπίσουμε άλλες καταστάσεις. Το ποδόσφαιρο στο ερασιτεχνικό έρχεται σε δεύτερη μοίρα για μένα.”

Θεωρείς ότι πρέπει να συνεχιστεί η σεζόν στο τοπικό: ” Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος λόγος να συνεχιστεί. “

Πως διατηρείτε σε αυτό το διάστημα την σωματική σας κατάσταση: “Κάνω βάρη και πηγαίνω για τρέψιμο”

Related News

Comments are closed