Δημητρίου: Οι επιστήμονες θα αποφασίσουν για την επιστροφή στην κανονικότητα!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου μίλησε στη mikriliga.com!

Ξεκάθαρος και λακωνικός ήταν ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου στις δηλώσεις που έκανε στη mikriliga.com αναφορικά με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, μετά τη διακοπή τους εδώ και ένα μήνα λόγω του κορονοϊού:



«Οι πρώτοι που θα αποφασίσουν για το αν καταφέρουμε να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς είναι οι επιστήμονες, οι οποίοι παρακολουθούν την πανδημία που πλήττει παγκοσμίως όλες τις χώρες.

Από κει και πέρα όταν «ανάψουν το πράσινο φως», σειρά θα πάρει η κυβέρνηση της χώρας μας για να δώσει το ΟΚ ούτως ώστε να ανοίξουν τα γήπεδα και τελευταία θα αποφασίσει η ΕΠΟ για το τι μέλλει γενέσθαι με το ποδόσφαιρο. Στην παρούσα φάση πρέπει να παραμένουμε στα σπίτια μας για να μπορέσουμε να βγούμε άπαντες αλώβητοι από τον κορονοϊό»!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024