Οδυσσέας Νυδριού| Ο Λάμπρος Καταγής, μιλάει για την κατάσταση με τον κορονοϊό

Για την κατάσταση με τον κορονοϊο, μίλησε στο lefkadasportnews.gr ο αμυντικός του Οδυσσέα Νυδριού, Λάμπρος Καταγής που επισήμανε τις δυσκολίες που θα βρούμε μπροστά μας με το πέρας  της πανδημίας.
Ο έμπειρος αμυντικό, που μεταξύ των άλλων έχει φορέσει τις φανέλες του Τηλυκράτη και Πανλευκάδιου, εξέφρασε την άποψη του για το αν θα πρέπει ή όχι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και για το πως διατηρεί την φυσική του κατάσταση.

Πιο αναλυτικά ο έμπειρος αμυντικός του Οδυσσέα Νυδριού:

Πως είναι η ζωή χωρίς το ποδόσφαιρο: “Η ζωή μας τώρα είναι λίγο κάπως βαρετή, γιατί έχουν σταματήσει προπονήσεις και αγώνες. Πλέον δεν γεμίζουμε τις μέρες μας με το ποδόσφαιρο που εδώ στο τοπικό οι περισσότεροι το έχουμε για χόμπι. Αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι οι παρέα το γέλιο και τα πειράγματα στις προπονήσεις που κάναμε.”

Για τι συζήτηση που γίνεται αν πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα: “Όσο για την σεζόν στο τοπικό πιστεύω ότι το πρωτάθλημα έχει κριθεί. Αν δεν συνεχιστεί δεν αλλάζει κάτι. Ενώ, οπότε και αν συνεχιστεί, από εδώ και πέρα θα είναι αδιάφορο.
Πως διατηρείς τη φυσική σου κατάσταση αυτές τις μέρες: “Διατηρούμε κάνοντας σχεδόν καθημερινά τρέξιμο, κοιλιακούς και κάποια βάρη στο σπίτι.”

Related News

Comments are closed