Ο Χρήστος Σάκκος, μιλάει στο lefkadasportnews.gr για την κατάσταση με τον κορονοϊο

Ο Χρήστος Σάκκος, του Κεραυνού Θεσπρωτικού, μίλησε στο Lefkadasportnews.gr για την όλη κατάσταση που ζει ο αθλητισμός με την πανδημία του κορονοϊου κα πως γεμίζει τις μέρες όλο αυτό τον καιρό.Ο πρώην παίχτης του Οδυσσέα Νυδριού και Θρίαμβου Λούρου, τόνισε στις δυσκολίες που υπάρχουν με την κατάσταση της πανδημίας, αλλά και το τι του λείπει πιο πολύ, καθώς και πως διατηρεί την φυσική του κατάσταση.

Πιο αναλυτικά ο έμπειρος αμυντικός:

Πως είναι η ζωή μακρυά από τον αθλητισμό και τι είναι αυτό που λείπει περισσότερο: “Η ζωή μακρυά από το ποδόσφαιρο έχει γίνει ρουτίνα έχω χάσει τις μέρες. Είχα ένα ρυθμό με το ποδόσφαιρο, περίμενα το Σάββατο πως κ πως. Μου λείπει πολύ το Σάββατο, ο αγώνας, η ένταση, η αδρεναλίνη, τα νεύρα, το άγχος. Έχω την οικογένεια μου όμως που περνάμε περισσότερο χρόνο όλοι μαζί και αυτό είναι ένα από τα θετικά του “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”.”

Πως θα είναι πιστεύεις η μετά covid-19 εποχή: “Όπως όλη η κοινωνία πιστεύω έτσι θα επηρεαστεί και το ποδόσφαιρο, ευελπιστώ όχι σημαντικά. Προέχει όμως να σταθεροποιηθεί η όλη κατάσταση στην υγεία με τα πρωτοφανή πράγματα που βιώνουμε, με όσο λιγότερες απώλειες μπορούμε. Πάνω από όλα η ΥΓΕΙΑ.

Για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα: “Είναι το τελευταίο αυτή τη στιγμή θεωρώ το θέμα αν πρέπει να συνεχιστεί η όχι το πρωτάθλημα. Ωστόσο, αν βγούμε από την καραντίνα πριν τον Αύγουστο κ έχουν εκμηδενιστεί τα κρούσματα γιατί όχι, να μη τελειώσει κ η σεζόν. Ξαναλέω εφόσον έχουμε ξεπεράσει πλήρως την πανδημία.

Πως διατηρεί τη φυσική του κατάσταση αυτές τις μέρες: “Προσπαθεί πολύ ο γιος μου να με κρατάει σε φόρμα γιατί όλη μέρα δεν λέει να σταματήσει λεπτό μέσα σπίτι(γέλια). Ο Θεός να τον έχει καλά. Από την άλλη η γυναίκα καθημερινώς φτιάχνει γλυκά οπότε καταλαβαίνεις. Πέρα τη πλάκα κάνω λίγα πράγματα γιατί είχα και ένα τραυματισμό τελευταία. Είναι δύσκολο για μας που έχουμε συνηθίσει σε ομαδικό άθλημα ξαφνικά να γυμναστούμε μόνοι μας.”

Related News

Comments are closed