Ο Νίκος Βασίλας στο Lefkadasportnews.gr για την κατάσταση με τον κορονοϊό

Ο Νίκος Βασίλας, του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστρακίου και πρώην παίχτης του Τηλυκράτη και του ΠΑΣ Πρέβεζα, μίλησε στο lefkadasportnews.gr για την κατάσταση που επικρατεί στον αθλητισμό με την έλευση του κορονοϊου και της Πανδημίας, τόνισε ότι του λείπει το γήπεδο και πιστεύει ότι αν όλα πάνε καλά το Μάιο, θα μπορούν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.



Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Βασίλας:
Για το πως είναι μακρυά από τα γήπεδα:

“Η ζωή μακριά από το γήπεδο είναι πολύ δύσκολη γιατί ήταν στην καθημερινότητα μου. Μου λείπει που δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο και να παίξω με τους συμπαίκτες μου.”

Πιστεύεις ότι πρέπει να τελειώσουν τα πρωταθλήματα: “Αν όλα πάνε καλά μέχρι τον Μάιο εφόσον έχουν μείνει λίγες αγωνιστικές μπορούμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όπως και παλεύουν να τελειώσουν όλα τα πρωταθλήματα.”
Πως διατηρείς την φυσική σου κατάσταση αυτό το διάστημα: “Προσπαθώ με ατομικές προπονήσεις στο σπίτι με βαρύ και ασκήσεις..και πηγαίνω και έξω για τρέξιμο για να είμαι το δυνατόν πιο έτοιμος αν υπάρξει επανέναρξη του πρωταθλήματος.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ