Τηλυκράτης| Ο Αλέξανδρος Κολοβός, στο lefkadasportnews.gr, για την κατάσταση με τον κορονοϊο.

Ο Αλέξανδρος Κολοβός, του Τηλυκράτη, μίλησε στο Lefkadasportnews.gr για την κατάσταση με τον κορονοϊό που έχει παγώσει όλες τις αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και την καθημερινότητά μας γενικότερα. Να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειες των παιδιών τους προηγούμενους μήνες.
Αναλυτικά, ο πολυθεσίτης παίχτης των “κυανέρυθρων”:

Πως είναι η ζωή χωρίς το ποδόσφαιρο και τι είναι αυτό που σου λείπει περισσότερο αυτές τις μέρες: “Η ζωή μας γενικά είναι δύσκολη χωρίς το ποδόσφαιρο και ειδικότερα μία τέτοια εποχή, δεν έχουμε συνηθίσει σε μια συνεχής αδράνεια και χωρίς τον καθιερωμένο αγώνα της Κυριακής. Είναι πλέον τρόπος ζωής και μας φαίνεται αρκετά περίεργο. Όσο για το τι μου λείπει, μου λείπει η προπόνηση με τους συμπαίκτες μου, δεν είναι εύκολο να έχεις συνηθίσει στη ζωή με 20-22 άτομα και ξαφνικά να σου “επιβάλλεται” εγκλεισμός. “

Για την επόμενη μέρα του αθλητισμού: “Μια κρίση είναι και ελπίζω να περάσει όσο πιο γρήγορα. Χρειάζεται υπομονή αυτές τις μέρες γιατί πάνω από όλα είναι υγεία μας, ο αθλητισμός-όπως προανέφερα- και το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και όποιος το αγαπάει δεν τον εγκαταλείπει,θα περάσουν αυτές οι μέρες και όλα θα ρέουν με αισιοδοξία και πάλι.”

Θα πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα: “Αν με ρωτάς εγώ προσωπικά τι θέλω, προτιμώ να συνεχιστεί διότι μου αρέσει αυτό που κάνω. Επίσης δεν είναι σωστό για τις ομάδες και για την προσπάθεια όλων των παιδιών να μην τελειώσει το πρωτάθλημα. Τώρα όσο αναφορά τι θα γίνει, δεν ξέρω, δεν είναι στο χέρι μου και την απόφαση θα την πάρουν οι αρμόδιοι για αυτό το θέμα. Ας γίνει το σωστό. “

Αν κάνει ατομική γυμναστική αυτό τον καιρό: “Ο καθένας ατομικά προσέχει τον εαυτό του, είμαστε σε επικοινωνία με τον γυμναστή μας ο οποίος μας δίνει κάποια προγράμματα εκγύμνασης και σε συνδυασμό με καλή ζωή(διατροφή) προσπαθούμε να είμαστε σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται μέχρις ότου τελειώσει όλο αυτό! Ευχαριστώ πολύ, να ευχηθώ καλή συνέχεια και υγεία!”

Related News

Comments are closed