ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ – ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ 5-2 (photos)

Σε ένα παιχνίδι που η νίκη που έδινε σε μεγάλο βαθμό το εισιτήριο για τα μπαράζ, άλλαξε δύο φορές χέρια. Τελικά η μπίλια έκατσε τους γηπεδούχους, που με τεράστια ψυχικά αποθέματα στο τελευταίο ημίωρο κατάφεραν και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση του 1-2 που είχε διαμορφωσει ο Κτενάς και με κορυφαίο τον Ταξιαρχιώτη, πήγαν από την κόλαση στον παράδεισο, με σκορ 5-2.

Με γκολ απο τα αποδυτήρια ξεκίνησε αυτή η σπουδαία αναμέτρηση, καθώς ο Ζουριδάκης στην επιστροφή του στην ομάδα, με ωραία γλυκιά προωθημένη μπαλιά, έβγαλε όμορφα στον Γαζή Σάββα που νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει και τον Χαλκιόπουλο και να κάνει το 1-0.
DSCN3404

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν λίγο τα πάνω τους και με τον Κτενά στο 8΄ με μακρινό σουτ και τον Λάζαρη Αντώνη στο 10΄ με λόμπα και κακή έξοδο Πέκτοφ, προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, όμως δεν τα κατάφεραν και οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό δεκάλεπτο, όπου ο σκόρερ έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Αρχικά στο 20΄ ύστερα από σέντρα του Μπελεγρίνου Φ., έπιασε καλή κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ και στο 30΄ έκανε μια ωραία ατομική ενέργεια, αλλά τα χάλασε στην τελική προσπάθεια.

Στο 36΄ σε φάση παρόμοιοα με του Λάζαρη Αντ., ο Κτενάς έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Οδυσσέα Νυδριού και αφου είδφε τον Πέκτοφ που ήταν εκτός εστίας, με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-1, σκορ που έδινε το προβάδισμα στην ομάδα των Σφακιωτών.
DSCN3426

Η ομάδα του Χρήσου Βάννα, απάντησε με ευκαιρία, καθώς ο Ταξιαρχιώτης βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και το σουτ του σημάδεψε το δοκάρι του γκολκίπερ Χαλκιόπουλου, φάση που ήταν και η τελευταία του ημιχρόνου.

Η επανάληψη ξεκίνησε με την ομάδα του κ. Πολίτη να μπαίνει καλύτερα και αφού ο Κτενάς δεν κατάφερε σε τετ α τετ στο 50΄ να βάλει σε θέση οδηγό την ομάδα του, το κατάφερε στο 52΄ όταν σούταρε πολύ ωραία έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε δοκάρι και μέσα για το 1-2 και την ανατροπή του σκορ.
DSCN3427

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους σε αντίθεση με τους γηπεοδύχους, που αφυπνήστικαν και με αντεπίθεση διαρκείας με μπροστάρηδες τους Ταξιαρχιώτη και Γαζή Σάββα κατάφεραν και έκαναν μια επική ανατροπή.

Αρχικά ο Ταξιαρχιώτης έκανε γρήγορα το 2-2 στο 55΄ ύστερα από ασιστ του Γαζή Σάββα που εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των Σφακιωτών και στο 62΄ ο δημιουργός έγινε σκόρερ και με την ασίστ να δίνει ο Ταξιαρχιώτης για το 3-2.
DSCN3441

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εδώ και πίεσαν για ένα καθαρό αποτέλεσμα, αφού το πρώτο παιχνίδι ήταν 2-1 και με το 3-2 οδηγούμασταν σε μπαράζ πριν τα μπαράζ. Στο 70΄ ο Γαζής Σ. δεν μπορεί να νικήσει τον γκολκίπερ των Σφακιωτών ύστερα από φάουλ του Ταξιαρχιώτη. Ενώ στο 72΄ ο Ταξιαρχιώτης δοκίμασε την τύχη του, αλλά το σουτ που επιχείρησε πήγε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι, προσπαθούσαν να μπουν στο παιχνίδι, χωρίς όμως να κάνουν κάποια αξιόλογη προσπάθεια και κυριώς με πρωτοβουλίες του Ζάτσε. Ενώ δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα την εστία του Πέκτοφ, εκτός από κάτι στημένα φάουλ ή κόρνερ.

Στο 75΄ γυριστή κεφαλιά του Γαζή Σ. λίγο άουτ σε κόρνερ του Μπελεγρίνου Φ. και στο 80΄ είχαμε το 4-2 από τον Ταξιαρχιώτη. Ο Μπελεγρίνος Τ., έκανε ατομική προσπάθεια, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον κορυφαίο του παιχνιδιού και αυτός ουσιαστικά σε κενή εστία σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Μπελεγρίνος Τ. έβαλε την υπογραφή του στο παιχνίδι, καθώς σημείωσε με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια το τελικό 5-2, που δίνει στον Οδυσσέα Νυδριού, το δικαίωμα με νίκη τη τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσει την άνοδό του μέσω μπαράζ.
DSCN3446

Διαιτητής: Σπυράκος – Βοηθοί: Παπαγεωργόπουλος, Ντόμαρης

Οδυσσέας Νυδριού (Βάννας): Πέτκοφ, Κυριακίδης Κ., Κονιδάρης(60΄ Μπελεγρίνος Τ.), Κοντογιάννης, Λογοθέτης, Ταξιαρχιώτης(82΄ Ραμάι), Ζουριδάκης(46΄ Κομινάτος), Χρυσοβιτσάνος, Γαζής Ι., Γαζής Σ., Μπελεγρίνος Φ.

ΠΑΣ Σφακιώτες (Πολίτης): Χαλκιόπουλος, Βεργίνης, Σολδάτος, Νάνος-Βερύκιος(76΄ Καπότης Σπ), Σερδινιάρης, Σκιαδαρέσης(60΄ Κόγιος), Ζάτσε, Λάζαρης Ε.(83΄ Καπότης Ηλ.), Λάζαρης Αντ., Κτενάς.
DSCN3395 DSCN3396 DSCN3399 DSCN3400

DSCN3413 DSCN3414

DSCN3404 DSCN3409

DSCN3427 DSCN3432

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024