Δόξα Λευκάδας| Ο Βασίλης Βαγενάς, για την όλη κατάσταση με τον κορονοϊο.

Ο Βασίλης Βαγενάς, μίλησε στο lefkadasportnews.gr για την κατάσταση που βιώνουμε με τις εξελίξεις στο θέμα του κορονοϊού και τοποθετήθηκε σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό. Μάλιστα, ο έμπειρος φοργουορντ της Λευκάδας, εξέφρασε την άποψή του ότι πρέπει να σταματήσουν τα πρωταθλήματα μέχρι να ξεπεραστεί 100% το πρόβλημα που υπάρχει.Διαβάστε την άποψη του Βασίλη Βαγενά:

Όσο αναφορά τι του λείπει όλο αυτόν τον καιρό μακρυά από τον αθλητισμό:Είναι περίεργο συναίσθημα. Μου λείπει, όπως σε όλο το κόσμο η απλή καθημερινότητα. Η τριβή με τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου, τους συναθλητές μου. Οι προπονήσεις, οι αγώνες και φυσικά αυτή η αγωνία πριν από κάθε παιχνίδι. Περισσότερο μου λείπει το ότι δεν μπορώ να δω άτομα τα οποία αγαπάω. Πρέπει όμως όλοι μας να τηρήσουμε τους κανόνες και να σεβαστούμε τους συνανθρώπους μας.

Πως θα είναι η μετά covid-19 εποχή στον αθλητισμό:Ο αθλητισμός θα συνεχίσει να θα συνεχίσει να υπάρχει, θα έχει δεχθεί βέβαια και αυτός όπως και όλοι οι άλλοι τομείς στη ζωή μας μεγάλο πλήγμα. Τα υπέρογκα ποσά που δίνονταν για μεταγραφές λογικά θα πάψουν να δίνονται. Οι αθλητές θα είναι επιφυλακτικοί μέσα στα γήπεδα, αλλά και οι φίλαθλοί θεωρώ πως είναι πολύ πιθανόν να αποξενωθούν και να είναι διστακτικοί να πάνε ακόμη και στα γήπεδα. Θα χρειαστεί αρκετός καιρός να ξεπεραστεί όλο αυτό που ζούμε.

Τι πιστεύει ότι πρέπει να γίνει με τα πρωταθλήματα: “Το πρωτάθλημα πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει. Είμαι απόλυτος, γιατί προέχει η υγεία, το μεγαλύτερο αγαθό όλων. Μπορεί μετά από ένα-δύο μήνες να επιστρέφουμε στην καθημερινότητα, αυτό δεν θα δικαιολογήσει όμως την έναρξη των πρωταθλημάτων. Εάν δεν είναι 100% σίγουρο ότι έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα, δεν θα πρέπει να γίνει κανένα πρωτάθλημα.”

Αν κάνει ατομική άσκηση αυτό τον καιρό: “Κάνω καθημερινά γυμναστική και προσέχω τη διατροφή μου. Έχω, χώρο στο σπίτι, τον οποίο έχω διαμορφώσει κατάλληλα και αθλούμαι καθημερινά, έτσι ώστε να διατηρώ τα επίπεδα της φυσικής μου κατάστασης όσο καλύτερα μπορώ. Επιπλέον, 2-3 φορές την εβδομάδα, βγαίνω από το σπίτι και πηγαίνω για τρέξιμο, περπάτημα ή ποδήλατο.

Related News

Comments are closed