Κορονοϊός: Κάμεραμαν του Πίστονς – Τζαζ έπεσε σε κώμα

Σύμφωνα με το “Yahoo Sports”, ένας 50χρονος κάμεραμάν που βρέθηκε στα αποδυτήρια των Τζαζ, στο παιχνίδι με τους Πίστονς έχει πέσει σε κώμα λόγω κορονοϊού.




Σοκάρει το ρεπορτάζ του “Yahoo Sports” που αναφέρει πως ένας 50χρονος κάμεραμαν (το όνομά του δεν έχει γ΄νει γνωστο) που εργαζόταν για χρόνια στη Little Caesars Arena , είχε βρεθεί στα αποδυτήρια των Τζαζ, στο πλαίσιο του αγώνα με τους Πίστονς στις 7 Μαρτίου.

Λίγες ημέρες αργότερα, όπως υποστήριξαν άνθρωποι από το περιβάλλον του, άρχισε να μην αισθάνεται καλά, να έχει πυρετό και να αισθάνεται αδυναμία, για να διαγνωσθεί λίγες ημέρες αργότερα με κορονοϊό. Στις 18 του μήνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πλέον, όπως αναφέρουν οι φίλοι του βρίσκεται σε κώμα.

Υπενθυμίζεται ότι στους Τζαζ αγωνίζεται ο Ρούντι Γκομπέρ, ο πρώτος παίκτες του NBA που βρέθηκε θετικός στον ιό, από τον οποίο προβλήθηκε και ο Γουντ των Πίστονς.

Πηγή: sport24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ