Δημητρίου: Αν η αναστολή της αγωνιστικής δράσης συνεχιστεί και μετά το Πάσχα, τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα

Συνέντευξη στην εφημερίδα “ΦΩΣ των Σπορ” έδωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου.




Αναφερόμενος στο μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων και της Γ’ Εθνικής, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

«Σε περίπτωση που μετά ο Πάσχα έχουμε λήξη του συναγερμού, μας δίνεται η δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στον Μάιο και στον Ιούνιο. Τόσο για τα πρωταθλήματα της Αθήνας όσο και για τη Γ’ Εθνική οι δύο μήνες είναι αρκετοί ώστε να πέσει η αυλαία σε όλα μας τα πρωταθλήματα. Αν χρειαστεί μάλιστα, ίσως ορίσουμε και κάποιες εμβόλιμες αγωνιστικές (Τετάρτες), εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

Βέβαια μετά το Πάσχα πιστεύω οτι θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα και θα περιμένουμε τότε με αγωνία τις εξαγγελίες τόσο της κυβέρνησης όσο και του υπουργείου Υγείας. Η Γ’ Εθνική θέλει τρεις αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία και στη συνέχεια οι οκτώ πρωταθλητές των ισάριθμων ομίλων θα χωριστούν σε δύο γκρουπ των τεσσάρων ομάδων ο καθένας και θα δώσουν διπλούς αγώνες (εντός και εκτός έδρας) . Οι δύο πρώτοι από κάθε γκρουπ (συνολικά τέσσερις ομάδες) θα σφραγίσουν το εισιτήριο της ανόδου για τη Φούτμπολ Λιγκ.

Αν η αναστολή της αγωνιστικής δράσης συνεχιστεί και μετά το Πάσχα, τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα. Σε μία τέτοια περίπτωση η Ομοσπονδία θα είναι αυτή που θα πάρει μία απόφαση για όλα τα πρωταθλήματα, επαγγελματικά και ερασιτεχνικά».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ