Ηρακλής Στασινός| “Μένουμε Σπίτι -Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών”

Ο Προπονητής, Ηρακλής Στασινός, της πρωτοπόρου ομάδας του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας και με το ένα πόδι στη Γ΄ Εθνική, ΠΑΣ Θύελλα, φιλοξενήθηκε στο Lefkadasportnews.gr, για να μιλήσει για τις πρωτόγνωρες καταστάσει που ζει η παγκόσμια κοινότητα με τη πανδημία του κορονοϊου, πως το αντιμετωπίζουν σαν ομάδα, το μέλλον και το μήνυμα του στο κόσμο.



Τα ερωτήματα είναι λοιπόν τα εξής:

– Πως αντιμετωπίζετε την κατάσταση της πανδημίας και πως περνάτε πλέον την ημέρα σας μακριά από το γήπεδο και τις προπονήσεις;

– Πως ελπίζετε να είναι η επόμενη ημέρα μετά το πέρας της πανδημίας και πως εκτιμάτε θα επηρεάσει τον αθλητισμό στην περιοχή μας;

– Σαν άνθρωπος του αθλητισμού, το μήνυμα που στέλνετε στον κόσμο;

 

Για το πως είναι η καθημερινότητα μακρυά από το γήπεδο: Σίγουρα η καθημερινότητα έχει αλλάξει όπως πιστεύω σε όλους μας. “ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ.” Με πολύ διάβασμα, με επιτραπέζια παιχνίδια, ζωγραφική και ποδόσφαιρο δωμάτιο με τη οικογένειά. Οπως και στο ποδόσφαιρο χρειάζεται πειθαρχείa και καθαρό μυαλό, ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών Μένοντας Σπίτι προστατεύοντας την οικογένειa, τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες. Μου λείπει το γήπεδο, η ομάδα μου ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ και περιμένω την ώρα που θα επανέλθουμε όλοι μας στους κανονικούς ρυθμούς που είχαμε.

Για το μέλλον, σχολίασε: Η επόμενη ημέρα πιστεύω ότι θα είναι δύσκολη με πολλά ερωτηματικά για όλους μας αλλά οφείλουμε να είμαστε ψύχραιμοι και ήρεμοι ώστε να προσαρμοστούμε εύκολα στους παλιούς ρυθμούς μας πριν την πανδημία. Σίγουρα πολλά θα εξαρτηθούν από τη χρονική διάρκεια που θα κρατήσει αυτή η δοκιμασία. Στη περιοχή μας εκτιμώ ότι θα έχει επίδραση στο αθλητισμό και στις ομάδες τόσο σε αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό κομμάτι αλλά οφείλουμε όλοι οι άνθρωποι που ασχολούμαστε με το αθλητισμό να βρούμε τις λύσεις μέσα από συνεργασία, να συνεχίσουμε την κανονικότητα και είναι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε.

Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα: Το μήνυμα είναι Υπομονή , Ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών, Πειθαρχία, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Eύχομαι το μέλλον να είναι πιο αισιόδοξο.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...