Γιάννης Νταλακούρας| “Μένουμε Σπίτι – Έχουμε ευθύνη προς τον συνάνθρωπό”

Ο προπονητής του Τηλυκράτη, Γιάννης Νταλακούρας, αν και…φρέσκος στο πόστο της ομάδας, στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από το lefkadaspotnews.gr για την κατάσταση που ζούμε όλη με την καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ μας λέει πως περνάει τις ώρες του όλο αυτό το διάστημα και παίρνει θέση για την μετά εποχή του κορονοϊού.




Τα ερωτήματα είναι λοιπόν τα εξής:

– Πως αντιμετωπίζετε την κατάσταση της πανδημίας και πως περνάτε πλέον την ημέρα σας μακριά από το γήπεδο και τις προπονήσεις;

– Πως ελπίζετε να είναι η επόμενη ημέρα μετά το πέρας της πανδημίας και πως εκτιμάτε θα επηρεάσει τον αθλητισμό στην περιοχή μας;

– Σαν άνθρωπος του αθλητισμού, το μήνυμα που στέλνετε στον κόσμο;

Οι απαντήσεις του προπονητή των “κυανέρυθρων”:

Για το πως αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση: “Με ηρεμία και καθαρό μυαλό αρχικά. Σίγουρα προσπαθώ να ακολουθήσω τις οδηγίες των ειδικών με υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό μου, άλλα πολύ περισσότερο απέναντι στους συνανθρώπους μου. Μένω στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο. Βγαίνω για τα αναγκαία! Βέβαια τα αναγκαία είναι και μια βόλτα ή μια προπόνηση σε κάποιο χώρο που δεν υπάρχουν εκείνη τη στιγμή άλλοι συνάνθρωποι μου!!! Γενικά προσπαθώ να βλέπω την κατάσταση ήρεμα και όχι με πανικό!!! Στο σούπερ μάρκετ και σε φαρμακείο πήγα ύστερα από τρεις μέρες και όχι την πρώτη μέρα που υπήρχε μεγάλη κίνηση!!! Η τηλεόραση, το διάβασμα και η επαφή με την οικογένειά είναι τα πράγματα που γεμίζουν τη μέρα μου!!! Βέβαια οι τηλεφωνικές επαφές με φίλους αλλά και με του ανθρώπους τις ομάδας είναι και αυτές στο πρόγραμμα!!! Με τον γυμναστή της ομάδας μας είμαστε πολύ συχνά στο τηλέφωνο γιατί σχεδιάζουμε το πρόγραμμα που στέλνουμε στους παίκτες μας για να γυμνάζονται όσο είναι αυτό εφικτό!

Για την μετά κορονοϊού εποχή:Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση που επικρατεί και δεν είναι εύκολο κανείς να βγάζει συμπεράσματα!!! Αυτή τη στιγμή όλοι είμαστε προβληματισμένοι και βλέπουμε μπροστά μας δυσκολίες!!! Νομίζω όμως όταν έρθει η μετά την πανδημία εποχή θα βρούμε το κουράγιο τη δύναμη και την ευφυΐα που μας διακρίνει σαν λαό να φέρουμε τα πράγματα σε καλό δρόμο!! Αυτό θα γίνει και στον αθλητισμό ειδικά της περιοχής μας. της Λευκάδας γιατί υπάρχει μεγάλη δυναμική!!!!

Το δικό του μήνυμα στο κόσμο:Ο αθλητισμός και οι άνθρωποι του βέβαια είναι ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας και νομίζω ότι αντιλαμβάνονται ποιο η ποια είναι τα μηνύματα αυτής της δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζει ο τόπος μας!!!! Για μένα ευθύνη απέναντί στους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερο ανάγκη!!! Μένουμε στο σπίτι δεν ερχόμαστε σε άμεση επαφή με συνανθρώπους μας και γενικά τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών. Και βέβαια ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. Μία δύσκολη στιγμή είναι θα περάσει!!!!!”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24