Αλέξανδρος Βλασσόπουλος| “Μένουμε Σπίτι – Ευκαιρία να αλλάξουμε φιλοσοφία και προσέγγιση”

Ο προπονητής του ΠΑΣ Σφακιωτών, Αλέξανδρος Βλασσόπουλος, μίλησε στο Lekfadasportnews.gr για τις ημέρες εκτός προπονήσεων και γηπέδων λόγω της πανδημίας του Κορονοϊου, μας μιλά για την επόμενη μέρα και στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από την ιστοσελίδα μας στον κόσμο.Τα ερωτήματα είναι λοιπόν τα εξής:

– Πως αντιμετωπίζετε την κατάσταση της πανδημίας και πως περνάτε πλέον την ημέρα σας μακριά από το γήπεδο και τις προπονήσεις;

– Πως ελπίζετε να είναι η επόμενη ημέρα μετά το πέρας της πανδημίας και πως εκτιμάτε θα επηρεάσει τον αθλητισμό στην περιοχή μας;

– Σαν άνθρωπος του αθλητισμού, το μήνυμα που στέλνετε στον κόσμο;

Οι απαντήσεις που μας έδωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Σφακιωτών:

Όσο αναφορά αυτές τις μέρες εκτός προπονήσεων, μας έδωσε εναλλακτικές λύσεις: Είναι μια περίοδος δύσκολη και πρωτόγνωρη!! Χρειάζεται προσοχή και συνέπεια! Μακριά από τα γήπεδα ωστόσο ατομικά ο καθένας αναλόγως και το χώρο που διαθέτει κάποιες δραστηριότητες! Καλή διατροφή και χρόνο με τους ανθρώπους μας!

Για το μέλλον ο κ. Βλασσόπουλος, μας είπε: Θα υπάρξουν δυσκολίες αναφορικά με των τουρισμό και την οικονομία γενικότερα. Η Λευκάδα διαθέτει δυναμική που η επόμενη μέρα είναι στο χέρι μας! Ο αθλητισμός μας νοσεί χρόνια τώρα! Ίσως να είναι η ευκαιρία να αλλάξει η φιλοσοφία και η προσέγγιση! Ας αναθεωρήσουμε την σημασία του και την αξία του σαν έννοια!!!

Τέλος, το μήνυμα του στον κόσμο: Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε λόγο έλλειψης χρόνου! Ας δούμε την θετική πλευρά λοιπόν και «μένοντας σπίτι» μένουμε υγιείς και αισιόδοξοι για την συνέχεια!

Related News

Comments are closed