Γιώργος Ζαφειρούδης| “Μένουμε Σπίτι – Να μας βρει Ενωμένους και Πειθαρχημένους η επόμενη μέρα”

Ο προπονητής της Δόξας Λευκάδας, Γιώργος Ζαφειρούδης, μιλάει στο Lefkadasportnews.gr για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του Αθλητισμού και την κοινωνία γενικότερα με την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού και στέλνει μέσω των ερωτήσεων που του τέθηκαν, το δικό του μήνυμα στο κόσμο.Τα ερωτήματα είναι λοιπόν τα εξής:

– Πως αντιμετωπίζετε την κατάσταση της πανδημίας και πως περνάτε πλέον την ημέρα σας μακριά από το γήπεδο και τις προπονήσεις;

– Πως ελπίζετε να είναι η επόμενη ημέρα μετά το πέρας της πανδημίας και πως εκτιμάτε θα επηρεάσει τον αθλητισμό στην περιοχή μας;

– Σαν άνθρωπος του αθλητισμού, το μήνυμα που στέλνετε στον κόσμο;

Οι απαντήσεις που έδωσε ο κ. Ζαφειρούδης:

Ο ιός προσπάθησε να μας αιφνιδιάσει. Η αντίδραση μας σαν ομάδα ήταν άμεση. Σταματήσαμε τις προπονήσεις εγκαίρως και ευτυχώς είμαστε όλοι στα σπίτια μας υγιείς. είπε για την αντίδραση της Δόξας και συνέχισε με το πως γεμίζει τις ώρες του αυτές τις μέρες:

 Η ζωή χωρίς μπάσκετ για μένα είναι δύσκολη. Το παιχνίδι που αγαπώ είναι η ισορροπία μου αλλά παραμένει το πιο σημαντικό ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ πράγμα στη ζωή μου. Σ’ αυτή τη λογική ακολουθώ τα μετρά προστασίας που συνιστούν οι ειδικοί και γεμίζω τις ώρες μου με επικοινωνία μέσω τηλέφωνου και internet.   

Ενδιαφέρον έχει και η τοποθέτησή του, για το μέλλον του μπάσκετ, του αθλητισμού και της κοινωνίας: Η επομένη μέρα μετά το πέρας της πανδημίας ας έρθει γρήγορα με το καλό κι ας είναι και δύσκολη.   Όταν διαταράσσεται σε αυτό το βαθμό η υγεία επηρεάζεται, η οικονομία με αποτέλεσμα να πιέζονται λειτουργικά όλοι οι τομείς της ζωής. Ο αθλητισμός της Λευκάδας θα επηρεαστεί όπως θα επηρεαστεί ο αθλητισμός σ’ όλο τον κόσμο.   

Ενώ, τέλος έστειλε ένα ενωτικό μήνυμα για τον κόσμο: Το μήνυμα που θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο είναι να κρατήσουμε το μοναδικό καλό που έκανε η πανδημία και μετά το πέρας της. ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ λοιπόν, εντάξει με ελάχιστες παραφωνίες, για να μη χάσουμε τελείως το χαρακτήρα που μας κάνει να ξεχωρίζουμε απ’ τους άλλους λαούς.

Related News

Comments are closed