Γιώργος Κατηφόρης| “Ελπίζω να περάσει γρήγορα, Μένουμε Σπίτι, Με υπομονή και πίστη θα ξαναπαίξουμε “

Ο Προπονητής του Πανλευκάδιου, Γιώργος Κατηφόρης, μίλησε στο Lefkadasportnews.gr, για την πρωτόγνωρη κατάσταση που υπάρχει με την αναστολή όλων των υποχρεώσεων των ομάδων(αγώνες και προπονήσεις), λόγω του κορονοϊού. Έστειλε το δικό του μήνυμα στη κοινωνία, αλλά του ζητήθηκε να κάνει αναφορά και στην επόμενη μέρα, όποτε και όποια είναι αυτή.

Τα ερωτήματα είναι λοιπόν τα εξής:

– Πως αντιμετωπίζετε την κατάσταση της πανδημίας και πως περνάτε πλέον την ημέρα σας μακριά από το γήπεδο και τις προπονήσεις;

– Πως ελπίζετε να είναι η επόμενη ημέρα μετά το πέρας της πανδημίας και πως εκτιμάτε θα επηρεάσει τον αθλητισμό στην περιοχή μας;

– Σαν άνθρωπος του αθλητισμού, το μήνυμα που στέλνετε στον κόσμο;


Οι απαντήσεις του Γιώργου Κατηφόρη:

” Η κατάσταση με το κορονοϊού είναι πολύ δύσκολη κι αναπόφευκτα επηρέασε και την καθημερινότητα μας όσων ασχολούμαστε με τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει όμως όλοι μας ατομικά αλλά και σαν κοινωνία να κάνουμε το οτιδήποτε για να προστατέψουμε το συνάνθρωπο μας και γενικότερα το σύνολο. Πρώτα είμαστε μέλη ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου και μετά μιας ομάδα. Μένουμε λοιπόν τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι και περιμένουμε με το καλό να περάσει αυτή η δύσκολη κατάσταση και να έρθουμε πάλι κοντά σε αυτό που αγαπάμε,τον αθλητισμό-ποδόσφαιρο.” Μας είπε ο Γιώργος Κατηφόρης, για το πως ζει όλη αυτή την κατάσταση αυτές τις μέρες!

Ενώ, για την επόμενη μέρα τόνισε:Ελπίζω, η δύσκολη αυτή κατάσταση να περάσει γρήγορα να επανέλθει η ηρεμία σε όλο το κόσμο και η καθημερινότητα μας να γίνει ξανά δημιουργική. Σίγουρα η ποδοσφαιρική χρόνια στη περιοχή μας θα είναι διαφορετική μετά από αυτή τη κατάσταση. Και οι αθλητές αλλά και οι ομάδες μετά από τόσες μέρες απραξίας θα είναι δύσκολο να έχουν την ίδια αγωνιστική εικόνα. Πρέπει όμως όλη αυτή κατάσταση να μας γίνει μάθημα για τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, στέλνοντας το μήνυμα, μίλησε για υπομονή και πίστη στο θεό και όλοι μαζί να ξαναπαίξουμε και θα χαμογελάσουμε ξανά: “Ο αθλητισμός είναι υγεία και χαρά και σαν άνθρωπος που ασχολείστε με αυτό, θέλω να στείλω το μήνυμα της υπομονής και της ατομικής – ομαδικής ευθύνης για να ξεπεράσουμε τη δυσκολία αυτή και να χαμογελάσουμε ξανά και να ξαναπαίξουμε. Νομίζω, ότι με τη πίστη στο συνάνθρωπο μας αλλά στο θεό που μας δημιούργησε θα τα καταφέρουμε. Ας πάνε όλα καλά.”

Related News

Comments are closed