ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2-4 (Highlights)

Ντέρμπι βγαλμένο από τα παλιά είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της Βόνιτσας. Δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Από την μία μεριά ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ, πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και φαβορί για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και από την άλλη ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ που δίνει την δική του μάχη για την αποφυγή των Play Out. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι έχοντας τον απόλυτο έλεγχο και σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Από την άλλη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να καλύψουν την άμυνά τους και να εκμεταλλευτούν τις στημένες φάσεις και τις αντεπιθέσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Η υπεροχή του ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ έφερε καρπούς στο 30ο λεπτό όταν ο Μακρυγιάννης με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Παχή κάνοντας το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα (35΄) ο Καταγής Γ. με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Καταγή Σ. μέσα στην περιοχή του ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ με τον τελευταίο να …σερβίρει έτοιμο γκολ στον Ορφανό για το 0-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με κεφαλιά του Σάντα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βουλγαρίδη, βάζοντας …φωτιά στο ματς. Στο 53΄ ο Παχής είπε όχι στον Βρεττό ο οποίος με κεφαλιά εξ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον έμπειρο πορτιέρο των γηπεδούχων. Στο 72ο λεπτό το ίδιο έπραξε ο Παχής και σε κεφαλιά του Καταγή Γ., αλλά η μπάλα κατέληξε στον Βρεττό ο οποίος με εύστοχο πλασέ έκανε το 1-3, δείχνοντας να καθαρίζει το ματς για την ομάδα του. Όμως, οι παίκτες του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ είχαν διαφορετική άποψη και τέσσερα λεπτά αργότερα (76΄) μετά από αντεπίθεση, ο Χασαϊ βρήκε τον Θεράπο ο οποίος με πλασέ μείωσε εκ νέου το σκορ σε 2-3. Στο 83΄ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσα, όμως η μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιότσου Μ. βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Σκιαδά και κατέληξε άουτ. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ κέρδισε φάουλ και όλοι οι παίκτες της ομάδας προωθήθηκαν για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και μετά την απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς του ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ, τρεις παίκτες της ομάδας να βγουν στην αντεπίθεση και ο Περιστέρης από κοντά να διαμορφώνει το τελικό 4-2, σε μία φάση πάντως που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ  (ΑΡΗΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ): ΠΑΧΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΑΣ, ΣΑΝΤΑΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ Β. (51΄ ΘΕΡΑΠΟΣ), ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ Μ., ΠΑΛΟΥΚΗΣ Ν., ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ (68΄ ΖΙΑΒΡΑΣ), ΧΑΣΑΪ.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΚΑΣ): ΣΚΙΑΔΑΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ (77’ ΘΕΙΑΚΟΣ), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Σ., ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ (59’ ΚΤΕΝΑΣ), ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., (79’ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Ι.), ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ.

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει