Μπαίνει λουκέτο στα κλειστά, οδηγούνται σε αναβολή οι αγώνες

Το ζήτημα της έξαρσης του κορωνοϊού οδηγεί την χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σε όλα τα επίπεδα. Το «λουκέτο» των δύο εβδομάδων σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ήταν μόνο η αρχή στα περιοριστικά μέτρα και οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι θα δούμε το ίδιο και στα κλειστά γήπεδα!

Τα συνεχόμενα κρούσματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας φέρνουν εξελίξεις δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε οριστικές αναβολές τους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων που διεξάγονται σε κλειστά, αρχής γενομένης από το μπάσκετ.

Από χθες (10/3) το βράδυ υπάρχουν ανακοινώσεις από Δήμους που αφορούν… αλυσίδες στις πόρτες των δημοτικών γυμναστηρίων, τα οποία κλείνουν αφού δεν μπορούν να φιλοξενήσουν αγώνες. Επιπρόσθετα, τα γραφεία των Ομοσπονδιών λαμβάνουν επιστολές με προβλήματα και παράπονα για την διεξαγωγή αναμετρήσεων και πρωταθλημάτων σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες.

Άλλωστε, δεν απασχολούνται μόνο ενήλικες αθλητές στα κλειστά, αλλά και παιδιά κάθε ηλικίας. Έτσι, είναι λογικό να υπάρξουν προληπτικά μέτρα, ώστε να αποφευχθεί κάθε ρίσκο για την εξάπλωση του ιού.

Με βάση τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών λοιπόν, όλα δείχνουν πως οδηγούμαστε σε αναβολή δύο εβδομάδων, ενώ περιμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες ώρες από τις Ομοσπονδίες.

πηγή: sdna.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...