Aκύρωση του Run for History λόγω κορονοϊού

Η Οργανωτική Επιτροπή του Run for History λόγω των τελευταίων εξελίξεων ανακοίνωσε την ακύρωσή του:




Η Οργανωτική Επιτροπή του Run for History 2020 με ευαισθησία και υπευθυνότητα προς το κοινωνικό σύνολο και λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του κορωναϊού (COVID-19),   αναγκάζεται να προχωρήσει στην ακύρωση του 1ου Run for History και όλων των παράλληλων δράσεων, που ήταν προγραμματισμένες για τις 4 και 5 Απριλίου 2020 στην Λευκάδα μετά από τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Αθλητισμού.

Προτεραιότητά μας είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι δρομείς, εθελοντές, θεατές και εργαζόμενοι του αγώνα να αισθάνονται ασφαλείς και να απολαμβάνουν πλήρως το γεγονός χωρίς φόβο που να σχετίζεται με την υγεία και την ασφάλειά τους, αλλά και ατόμων με τα οποία έρχονται σε επαφή και ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, και μελετώντας εναλλακτικές ημερομηνίες θεωρούμε ως πιθανή νέα ημερομηνία διεξαγωγής την 3η Απριλίου 2021, παραμένοντας στην ίδια χρονική περίοδο προκειμένου να μην παρεμβαίνουμε σε άλλους αντίστοιχους αγώνες στην χώρα μας.

Για τους φίλους δρομείς οι οποίοι έκαναν και οικονομικά ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους, η διοργάνωση μέσα στις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει το αντίστοιχο αντίτιμο στον καθένα ξεχωριστά.

Ευχαριστούμε τους πενήντα και πλέον δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή, αλλά και όσους ακόμα είχαν πρόθεση να το κάνουν για την αγάπη και την στήριξη που έδειξαν στην πρώτη αυτή ιστορική διαδρομή.

Ευχόμαστε πραγματικά γρήγορα και με αίσιο τέλος, να ξεπεραστεί αυτή η δυσάρεστη και εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει και δυναμικά όλες οι αθλητικές και μη εκδηλώσεις να επανέρθουν δυνατότεροι και με το ίδιο πάθος οργανωμένοι.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που