Οι γυναίκες που ομορφαίνουν την ζωή παικτών του μπάσκετ! (pics)

Το G-Weekend τιμά όπως πρέπει την Ημέρα της Γυναίκας (08/03) κι αφιερώνει λίγες γραμμές για αυτές που στέκονται στο πλάι γνωστών καλαθοσφαιριστών παγκοσμίως.




Είναι στο πλευρό τους αρκετά χρόνια κι έχουν «φάει» τα παρκέ εξίσου με το… κουτάλι.

Σε κάθε τους βήμα, σε κάθε καλάθι, σε κάθε επιτυχία ή αποτυχία είναι εκεί, για να τους στηρίξουν, να τσιρίξουν από χαρά ή να τους κρατήσουν το χέρι στα δύσκολα.

Λένε πως «πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα βρίσκεται μια δυναμική γυναίκα» και σίγουρα χωρίς αυτές, ο κόσμος τους δεν θα είχε τόση σημασία κι ίσως να μην είχαν καταφέρει τόσα πολλά έως τώρα.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας (08/03), το Gazzetta Weekend Journal παρουσιάζει τις γυναίκες που συντροφεύουν γνωστούς μπασκετμπολίστες, από την Ελλάδα και την Euroleague, μέχρι το ΝΒΑ.

Δείτε εδώ την συνέχεια του άρθρου…στο gazzetta.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24