Ανακοίνωση Απόλλων Πάργας για ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστή του

Το ΔΣ , οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση προς τον ποδοσφαιριστή μας ΛΑΜΙΝ ΜΠΟΓΙΑΝΓΚ για την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε , κατά την διάρκεια του σημερινού αγώνα στον ΛΟΥΡΟ με την ομάδα του ΘΡΙΑΜΒΟΥ , έστω και αν προέρχεται από μεμονωμένο φίλαθλο . Παράλληλα ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ κάθε μορφή ρατσισμού από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχεται . Θελουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΛΟΥΡΟΥ για την καθολική καταδίκη και συμπαράσταση προς τον ποδοσφαιριστή μας, όπως και στο διαιτητικό τρίο των Κ . Χουλιάρα , Κωσταντίνου , Νάστου για την καταδίκη και ευαισθητοποίηση που έδειξαν στο συγκεκριμένο θέμα . Πρώτα ο συνάνθρωπος μας και μετά το παιχνίδι.



Ευχόμαστε αυτό να είναι το τελευταίο κρούσμα που συναντάμε στα γήπεδα της περιοχής μας , γιατί ο αθλητισμός και ειδικότερα το ποδόσφαιρο , ενώνει τους ανθρώπους , φέρνει κοντά τις κοινωνίες , κάνει φιλίες που αντέχουν και κρατούν στο πέρασμα του χρόνου , ανεξάρτητου χρώματος , χώρας η Ηπείρου .

ΥΓ. Κύριοι της διοργανώτριας ,μην σκεφτείτε να τιμωρήσετε ομάδα, ποδοσφαιριστή η διαιτητές . ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΣΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των