ΠΑΣ Αμβρακικός Βόνιτσας: “Ξεχάσαμε για λίγο τον Κορωνοϊο”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ. Σ. ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ:





Το ΔΣ του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ με αφορμή την σημερινή αναμέτρηση της ομάδας μας απέναντι στον ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 θέλει να τονίσει τα εξής:

1ον. Η σημερινή διαιτησία του κατά γενική ομολογία καλύτερου διαιτητή της ΕΠΣ, κυρίου Ζιώγα ήταν αυτή που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα του προκάλεσε το γέλιο όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο κάνοντάς τους να ξεχάσουν έστω και για λίγο τα προβλήματα τους και τον Κορωνοϊο.

2ον. Κύριε Καρτσακλα και κύριε Τζιμα. Αν εσείς είστε ικανοποιημένοι για το πρωτάθλημα που έχετε την τιμή να διοικείται εμείς λυπούμαστε για χάρη σας. Δυστυχώς αποδεχθήκατε για ακόμη μια χρονιά κατώτεροι των περιστάσεων. Ευτυχώς το καλοκαίρι έχουμε εκλογές και μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στην ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ τα τελευταία χρόνια.

3ον. Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 για την φιλοξενία και να τη συγχαρούμε προκαταβολικά για την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΡΑΝΤΕΒOY ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την