Ο ΓΣ Λευκάδας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Την Παρασκευή και το Σάββατο 28 και 29/02/2020 διεξήχθη το 34ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβουστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε, όπως σχεδόν κάθε χρόνο, με 3 αθλητές: τον Κων/νο Φυτόπουλο στο μήκος, το Ντόριαν Χότζα στα 60μ και μετά από πρόσκληση βάσει επίδοσης, το Βασίλη Γράψα στα 60μ Κ16, ο οποίος ήταν στους 16 καλύτερους χρόνους στην κατηγορία του.



Τι πέτυχαν οι αθλητές:

  • Ο Βασίλης Γράψας έκανε εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας την πρώτη σειρά των τελικών, συνέτριψε το ρεκόρ του κατά 15 ολόκληρα εκατοστά και με χρόνο 7’’53 φιγουράρειπλέον στην 9η θέση στα 60μ Κ16 πανελληνίως.
  • Ο Ντόριαν Χότζα έτρεξε στον πρωινό προκριματικό τα 60μ σε 7’’34, μόλις δύο εκατοστά πάνω από το ρεκόρ του, χωρίς να καταφέρει πρόκριση στους απογευματινούς τελικούς και κατέλαβε την 38η θέση μεταξύ 69 αθλητών. Με δεδομένο ότι λόγω Γ’ Λυκείου δεν προπονείται εντατικά, η προσπάθεια κρίνεται αξιόλογη.
  • Ο Κων/νος Φυτόπουλος, με δεδομένο ότι είναι δεκαθλητής και όχι άλτης, ήρθε με ατομικό 6,22μ και στόχο απλά να κάνει κάτι καλύτερο, όμως έμεινε μακριά από αυτόν, αφού δείχνοντας λίγο κόπωση από τους συνεχείς αγώνες, κατάφερε το καλύτερο άλμα του στα 5,64μ.

Μεγάλη απούσα και άτυχη ταυτόχρονα η Γεωργιάννα Ιωακειμίδου, η οποία είχε προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο αγώνα και βρισκόταν σε πολύ καλή φόρμα, όμως τις τελευταίες ημέρες παρέμεινε κλινήρης από υψηλό πυρετό λόγω αμυγδαλίτιδας και έτσι δεν κατάφερε να λάβει μέρος σε αυτό το μεγάλο γεγονός!

Μετο Πρωτάθλημα λοιπόν αυτό, κλείνει ο κύκλος της χειμερινής περιόδου και ξεκινάει η προετοιμασία για τον ανοικτό στίβο, με πρώτους στόχους τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα διαφόρων κατηγοριών, που ξεκινούν από τον Απρίλιο και με απώτερο στόχο φυσικά τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του καλοκαιριού.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...