Ναύπακτος – Τηλυκράτης 1-5

Άνετη επικράτηση του Τηλυκράτη Λευκάδας στη Ναύπακτο με 5-1 επί του Ναυπακτιακού Αστέρα στο ντεμπούτο του Γιάννη Νταλακούρα στον πάγκο.



Ο Ναυπακτιακός Αστέρας προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με γκολ του Ανδρεόπουλου.

Ο Νάκας στο 8΄ ισοφάρισε για την ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα

Στο 14΄ ο Περιστέρης έκανε το 1-2 για τον Τηλυκράτη.

Στο 34′ ο Νάκας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα βάζοντας τις βάσεις για να φύγει ο Τηλυκράτης με τη νίκη από τη Ναύπακτο.

Στην επανάληψη ο Ρούσσης στο 53΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4 και στο 64΄ ο Γιώργος Καταγής διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Διαιτητής: Φωκάς (Αχαΐας)

Βοηθοί: Ζούλης-Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Ναυπακτιακός Αστέρας: Σιδέρης, Γιαβρούτας (68΄ Σίνης), Γιαννόπουλος, Πέκεζ, Θωμόπουλος, Μπιτσάκου, Φούντος (56΄ Σταθόπουλος), Ζαχαρόπουλος (50΄ Αμπινέλ), Θεοχάρης (68΄ Μαγκανάκης), Κονιδάς, Ανδρεόπουλος.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Γιάννης Νταλακούρας): Καλαντζής, Νάκας (Τσελάι), Καταγής Σ. (79΄ Μπαλωμένος), Ρούσσης, Χούσινετς, Τόσκα, Περιστέρης, Ερέκι, Κολοβός (78΄ Ντόβας), Καταγής Γ., Πετράκος (75΄ Νικολάου).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24