Νίκη Λευκάδας: Ήττα εντός προγράμματος, 96-48 από Ολυμπιακό

Την αναμενόμενη ήττα από τον Ολυμπιακό γνώρισε η Νίκη Λευκάδας στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με σκορ 96-48 στο βοηθητικό γυμναστήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.



Στην αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (29/2) δεν αγωνίστηκε για την ομάδα μας η αρχηγός Πέλη Παπαμιχαήλ λόγω ενός μυικού σπασμού στον τετρακέφαλο, ενώ πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής τα κορίτσια από την Ακαδημία μας.

Δεκάλεπτα: 18-12, 40-21, 65-36, 96-48

Ολυμπιακός (Παντελάκης): Τόμας 10(1), Σταμάτη 5(1), Αυτζή, Σπυριδοπούλου 14(4), Παυλοπούλου 11(3), Νικολοπούλου, Γκρέιβς 12, Γέμελος 13(2), Γιουρτσένκοβα 9, Λούκα, Κοσμά 6(2), Σταμολάμπρου 16(2)

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Ντάνιελ 3(1), Πανούση 16(4), Πολυμένη 8(2), Μαρούντα, Σουλιώτη, Τυπάλδου 3, Κερασοβίτη 4(1), Πέτροβα 2, Μπεσάρντ 5, Τσέσλεκ 7

Ο Νίκος Δουβίτσας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά και ένα δύσκολο ταξίδι. Έπρεπε να παίξουν και οι μικρές και το παιχνίδι ξέφυγε στο τέλος. Το είχα ξαναπεί, για εμάς τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα και θέλουμε όπως και στον πρώτο γύρο να πάρουμε αυτά τα παιχνίδια έτσι ώστε να αποφύγουμε τα πλέι-άουτ. Δύσκολη εβδομάδα λοιπόν, αλλά τα κορίτσια το ξέρουν και θα κάνουμε τα πάντα να τα κερδίσουμε. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που