Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου ο ΓΣ Λευκάδας

Την Κυριακή 23/02/2020 ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας έλαβε μάρος με την αθλήτρια Δανάη-Χριστίνα Μεσσήνη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στα 3000μ Κ16, που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο «Σκαμνιές» στην Πύλη Τρικάλων.




Η αποστολή περιελάμβανε  και την χάλκινη στα 2000μ πέρυσι στην Καβάλα Στέλλα Κατωπόδη, η οποία όμως είχε κάποιες ενοχλήσεις, δοκίμασε, αλλά τελικά δεν κατάφερε να αγωνιστεί. Ο τρίτος της παρέας Αριστοτέλης Κολυβάς, τραυματίστηκε μερικές μέρες νωρίτερα σε σχολικό αγώνα μπάσκετ και δεν κατέβηκε καθόλου.

Η αθλήτρια του Γιάννη Πολίτη,  μετά από έναν πολύ καλό αγώνα σε ιδανικές καιρικές συνθήκες, κατάφερε να τερματίσει σε 11’47’’ καταλαμβάνοντας την 27η θέση ανάμεσα σε 120 αθλήτριες και αν δεν είχε κάνει λάθος στον τερματισμό, πιθανό να ήταν στην 20άδα του αγωνίσματος.

Στις ημερίδες και τα Διασυλλογικά που έπονται θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι αθλητές και αθλήτριες της ομάδας των δρομέων να προετοιμαστούν κατάλληλα για τους αγώνες στόχους που είναι τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του καλοκαιριού.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024