ΕΠΣ Π-Λ: Ο Αχέρων Καναλακίου πρώτος φιναλίστ – Το μήνυμα εν΄ όψει τελικού

Το 3-2 του Καναλακίου ήταν το μεγάλο «όπλο» και έτσι ο ΠΑΣ Αχέρων με το σημερινό 1-1 κόντρα στον Εθνικό στην Φιλιππιάδα, πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.




Το γκολ για τον ΠΑΣ Αχέρων έβαλε ο Κάνεφ στο 24’.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας πάλεψε πολύ το ματς και έξι λεπτά μετά από φάουλ του Μπεζεβέγκη και κεφαλιά του Νάστου ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στο 60΄ η ομάδα του Ηλία Μαγκάκη είχε δοκάρι σε σουτ του Μπλέτσα.

Ωστόσο, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου προκρίθηκε στον τελικό, όπου περιμένει αντίπαλο τον νικητή Θρίαμβος Λούρου-Τηλυκράτης Λευκάδας.

Διαιτητής: Φραγκούλης

Βοηθοί: Τσόγκας – Σφονδύλη

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Παναγιωτίδης, Νικηφορίδης, Μπεζεβέγκης, Δερβίλης, Παπανίκου, Λέντζος (54΄ Κωσταγιαννάκης), Νάστος, Ρακόπουλος, Κολιός (89΄ Καλιακάτσος), Σταμούλης (46΄Νίκου), Παππάς (71΄ Πάνου).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Ηλίας Μαγκάκης): Κολιοφούκας, Πάνος, Πρέντζας, Κωνσταντίνου, Ζδράβος, Κόλλινς, Πότσης, Κυριάκης (75΄ Βασιλειάδης), Καψάσκης (46΄ Μουζακίτης), Κάνεφ (61΄ Βραχνός), Μπλέτσας (90΄ Τζίμας).



Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24