FINAL FOUR ΛΕΥΚΑΔΑ 18-20/3: Σύσκεψη για μέτρα ασφαλείας

To final four των γυναικών του μπάσκετ θα γίνει στη Λευκάδα στις 18-20 Μαρτίου και στην αστυνομική διεύθυνση έχει σημάνει συναγερμός, λόγω των φιλάθλων όλων των ομάδων που αναμένεται να επισκεφτούν το νησί.

Για αυτό το λόγο την Παρασκευή 4 Μαρτίου, θα γίνει σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν με τον αστυνομικό διευθυντή της Λευκάδας να καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να συζητηθεί κάθε λεπτομέρεια αυτής της διοργάνωσης.

Συνήθως διοργανώσεις εκτός μεγάλων πόλεων, είναι……αγαπημένοι “ταξιδιωτικοί προορισμοί” για τους οπαδούς των ομάδων για να συναντηθούν και να….λύσουν τις διαφορές τους. Για αυτό το λόγο, χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί, ώστε να μην συμβεί το παραμικρό, μέσα και έξω από το κλειστό και να είναι μια γιορτή του μπάσκετ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των