ΕΠΣ Π-Λ| Ματσάρα, ΠΑΣ Θύελλα – Πανλευκάδιος 3-3

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι, με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ  και ίσως από τα καλύτερα της σεζόν μέχρι τώρα στην Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, έγινε σήμερα στο Μοναστηράκι, όπου ΠΑΣ Θύελλα 2015 και Πανλευκάδιος έμειναν στο 3-3.



Ο ΠΑΣ θύελλα 2015 προηγήθηκε με γκολ του Καβαλλάρη στο 19΄ και ο Πανλευκάδιος ισοφάρισε με γκολ του Κοκόλη Χ.Ζ. στο 25ο λεπτό.

Δυο λεπτά αργότερα ο Τσιούνης έκανε το 2-1 για την ομάδα του Ηρακλή Στασινού που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Μεϊντάνη στο 53′ και πήρε το προβάδισμα με το δευτερο προσωπικό γκολ του Κοκόλη Χ.Ζ. στο 79′ για να ισοφαρίσει στο τελικό  3-3 ο Τσιούνης στις καθυστερησεις του αγωνα.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Κέφης-Λαϊνάς

ΠΑΣ Θύελλα 2015 (Ηρακλής Στασινός): Στασινός, Κοσυφαρίνης, Βασίλας, Κοκώνης, Μακρής (83΄ Βασιλάρης), Ζοτάι (46΄ Κουτρουλός), Τσιούνης, Τζαμαλής (83΄ Γουρούνας), Μπαρλαγιάννης (70΄ Δριβάκος), Καβαλλάρης, Χρηστογιάννης.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Παπαϊωάννου, Κοκόλης Χ.Σ., Κατωπόδης, Τσιάβος, Κουμπής, Φλούδας, Κοκόλης Χ.Ζ. (83΄ Τζόλος), Καλογέρης, Μεϊντάνης, Ορφανός (83΄ Τουργέλης), Κούτσικος (88΄ Jula).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί