ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Τηλυκράτης – Θρίαμβος Λούρου 2-0

Ο Τηλυκράτης… αντέδρασε σωστά, επικράτησε δίκαια με 2-0 του Θρίαμβου και έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οι παίκτες του Μάρκου Στεφανίδη από την αρχή του αγώνα δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα.




Παίζοντας δυνατά, πιέζοντας σε όλους τους χώρους, βγαίνοντας πρώτοι σε κάθε φάση και έχοντας καλή κυκλοφορία, κατάφεραν να επικρατήσουν σχετικά εύκολα με 2-0. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Βλάση Ναστούλη στάθηκε πολύ καλά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι σε μία πιο έμπειρη και ανώτερης κατηγορίας ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί και το ντεμπούτο του 14χρονου Άγγελου Γαζή από τις ακαδημίες του Τηλυκράτη.

Η εξέλιξη…

Στο 8ο λεπτό ο Τηλυκράτης είχε την πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι όταν ο Γεωργίου έκανε τη σέντρα αλλά του σουτ του Φράγκου πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Μπακόλα .

Στο 13΄ σουτ του Νικολάου από καλή θέση στην μεγάλη περιοχή άλλα η μπάλα βγήκε ελάχιστα άουτ,  ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Πέτρακου στο 17ο λεπτό.

Ο Φράγκος στο 36΄ με ατομική προσπάθεια και σουτ πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ σημειώνοντας το 1-0 για την ομάδα του Τηλυκράτη που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Πρώτη ευκαιρία στο 53΄ ο Θρίαμβος Λούρου,  έφτασε κοντά  στην ισοφάριση με τον Κούση έπειτα από σέντρα του Γεωργίου.

68΄ ο Περιστέρης βγήκε μόνος απέναντι στον Μπακόλα αλλά ο τερματοφύλακας του Θρίαμβου Λούρου μπλόκαρε και έσωσε την ομάδα του.

74΄ ο Τηλυκράτης κέρδισε πέναλτι,  την εκτέλεση ανέλαβε ο Νικολάου όπου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπακόλας.

79΄ ο Ερέκι με φοβερό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπακόλα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Τσόγκας-Ντόμαρης

Τηλυκράτης Λευκάδας (Μάρκος Στεφανίδης): Στοΐκος, Γεωργίου, Καταγής Σ., Ρούσσης, Ντόβας, Τόσκα, Περιστέρης, Πετράκος, Νικολάου, Φράγκος (89΄ Γαζής), Ερέκι.

Θρίαμβος Λούρου (Βλάσης Ναστούλης): Μπακόλας, Έξαρχος, Κατσιγιάννης (90΄ Σούρδης), Δήμας, Πάνου, Τσίρος, Κούσης, Κόκκαλης, Γεωργίου (83΄ Μαντούσης), Κολιός, Ζάκκας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που