Τηλυκράτης: “Είχαμε χρόνια να δούμε τέτοια διαιτησία”

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοίκησης του Τηλυκράτη, με την οποία οι “κυανέρυθροι” κάνουν παράπονα για το διαιτητικό τρίο του εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση στην Άρτα.




Η Ανακοίνωση:

” Κύριοι

Στον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου γίναμε μάρτυρες μιας τραγικής διαιτησίας από τον κύριο Κολυτά με βοηθούς τους Μιχαλά (κυρίως!) και Παπαλαζάρου .

Οφσάιντ που μόνο ο επόπτης έβλεπε αποφάσεις και ανοχή χωρίς κάρτες στο σκληρό παιχνίδι και γενικά μια διαιτησία που χρονιά έχουμε να δούμε . Καλούμε την επιτροπή διαιτησίας να τιμωρήσει και απαλλάξει το ποδόσφαιρο από τέτοιους διαιτητές που μόνο κακό κάνουν , άλλωστε δεν είναι μόνο δική μας άποψη μια και υπάρχουν φρικτά παράπονα και για προηγούμενες διαιτησίες τους . Σας καλούμε να σεβαστείτε τον Τηλυκράτη και την 93χρονη ιστορία του και να μας αφήσετε να διεκδικήσουμε στο γήπεδο αυτό που μας αναλογεί .
Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ιστορική Αναγέννηση Άρτας για την άψογη φιλοξενία της και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα .
Το Δ.Σ. του Τηλυκράτη Λευκάδας.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει