Απόλλων Πάργας: ”Ζητάμε από την διοργανώτρια και από τις ομάδες της ΕΠΣ Π-Λ να συνηγορήσουν ώστε να παίζουμε σε άλλη ΕΠΣ”

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας στην επίσημη σελίδα της στο Facebook:



”Δυστυχώς απ ότι δείχνει, η ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας,με την πειθαρχική της επιτροπή,τα κατάφερε,έκανε το θαύμα της πάλι,όπως το έχει ξανακάνει άλλωστε σε αρκετές της αποφάσεις τα τελευταία χρόνια,που όμως ως δια μαγείας όλες αυτές ήταν διαφορετικές από τις τελεσίδικες της πειθαρχικής της ΕΠΟ.

Το ίδιο θα συμβεί και τώρα και κάποιοι θα πρέπει να κρυφτούν. Αλήθεια,δεν μας λέτε,πως τα καταφέρνετε πάντα;; Αλήθεια συνεδρίασαν όλα τα μέλη και πήραν ομόφωνη απόφαση,η μήπως έλειπε κάποιος και πάρθηκε εν αγνοία του;;Ξέρουμε ότι δεν θα πάρουμε ποτέ απάντηση,όπως δεν έχουμε πάρει ούτε εμείς αλλά ούτε και οι περισσότερες ομάδες σε παρόμοιες περιπτώσεις,που σας έχουν εκθέσει πάντα.

Εν πας περιπτώσει,ξέρουμε ότι αποτελούμε ξένο σώμα για μερικούς και χαλάμε την μαγιά,αφού όλο γκρινιάζουμε και διαμαρτυρόμαστε και για να μην παρεξηγηθούμε δεν εννοούμε καμιά ομάδα,αφού με όλες μα όλες έχουμε άριστες σχέσεις. Ξέρουμε πως ότι και να κάνουμε,όσο κόπο χρόνο χρήμα και αν σπαταλήσουμε,θα βρίσκουμε μπροστά μας τοίχος,έτσι δήθεν για επίδειξη δύναμης ή εκδίκησης,αφού με τις πράξεις μας δεν είμαστε αρεστοί.

Γι αυτό λοιπόν ζητάμε από την διοργανώτρια και από όλες τις ομάδες της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας,αφού αυτές και μόνο αυτές αποφασίζουν,αυτές είναι που ορίζουν τις τύχες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου,να συνηγορήσουν έτσι ώστε,από την επόμενη περίοδο να παίζουμε σε άλλη ΕΠΣ,ούτως η άλλως αυτό θα γίνει με τον ένα η τον άλλο τρόπο. Αφού δεν μας θέλετε,συνηγορήστε τουλάχιστον να πάμε εκεί που θέλουμε και μας θέλουν,με νόμιμο όμως τρόπο και επειδή συντρέχουν σοβαροί γεωγραφικοί λόγοι, όπως λέει ο ΚΑΠ,άρθρο 37 παρ 1. Όχι,πλέον, δεν γίνεται να συνεργαστούμε άλλο,το γυαλί έχει σπάσει,δεν ξανακολλάει. Ας βγει λοιπόν η σεζόν,ομαλά και χωρίς παρατράγουδα και ας χωρίσουμε σαν φίλοι.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης