Τηλυκράτης – ΠΑΣ Πρέβεζα 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή το γειτονικό ντέρμπι του Τηλυκράτη με τον ΠΑΣ Πρέβεζα που έγινε στο Δημοτικό στάδιο Λευκάδας αμφότερα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Ο Τηλυκράτης κυρίαρχος του παιχνιδιού πίεζε την φιλοξενούμενη ομάδα έχοντας την κατοχή χωρίς όμως να γίνει ιδιαίτερα επικινδύνως. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Καλαντζή στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και έφεραν το ματς στα ίσα, χωρίς όμως στη συνέχεια να έχουν κάποια άλλη ευκαιρία . Έτσι ο Τηλυκράτης σημειώνει την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία κρατώντας την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Η εξέλιξη

Πρώτη ευκαιρία στο ματς το σουτ του Περιστέρι στο 5ο λεπτό που πέρασε αρκετά πάνω από τα δοκάρια. Στη συνέχεια ο Τηλυκράτης προηγήθηκε με τον Πετράκο στο 22΄ που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας από το σουτ του Τόσκα. Πέντε λεπτά αργότερα ωραία συνεργασία του Περιστέρι με τον Κολοβό που μπαίνει στην περιοχή κάνοντας το σουτ παράλληλο χωρίς όμως να βρει τέρμα. Έντονες διαμαρτυρίες στο 37ο λεπτό από τους γηπεδούχους για μια πιθανή παράβαση στην περιοχή του Τηλυκράτη, ο διαιτητής έδειξε κίτρινη για θέατρο στον επιθετικό.

Στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε  ο ΠΑΣ Πρέβεζα με τον Βασσάρα στο 49΄ έπειτα από λάθος πάσα του Καλαντζή. Στο 58ο λεπτό ο Κολοβός στην περιοχή δοκιμάζει με τακουνάκι άλλα η μπάλα σταματάει πάνω στον αμυντικό. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μέχρι στο τέλος χωρίς όμως να φέρουν το γκολ της νίκης και το ματς έληξε με ισοπαλία με τις δύο ομάδας να μοιράσουν βαθμούς.

Διαιτητής: Πολυχρονίου (Καστοριάς)

Βοηθοί: Σιδερίδης-Τριανταφυλλίδης (Καστοριάς)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Μάρκος Στεφανίδης): Καλαντζής, Τσελάι, Μπαλωμένος, Ρούσσης, Χούσινετς, Τόσκα (46΄ Φράγκος), Περιστέρης (69΄ Νικολάου), Πετράκος (76΄ Γεωργίου), Κολοβός, Ερέκι, Νάκας.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Λεόπουλος (70΄ Ράμα), Λαζανάς, Καρμακόλιας, Ιασωνίδης, Γκίνι, Τσολακίδης (70΄ Κωτσοβός), Φερεντίνος, Καρακούτης, Βασσάρας (80΄ Σακκάς), Παπαδόπουλος (87΄ Ντοματάς).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την