ΠΑΣ Σφακιώτες – Θύελλα Σινώπης 3-3

Βροχή από γκολ στην σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα της γηπεδούχος ομάδας ΠΑΣ Σφιακώτες και της Θύελλας Σινώπης, όπου το τελικό σκορ σταμάτησε στο 3-3. Η αρχική εντεκάδα  του Βλασσόπουλου είχε αρκετές  απουσίες και αλλαγές, πράγμα που επηρέασε και το σημερινό αποτέλεσμα καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν την πολύτιμη ισοπαλία. 

Στο πρώτο ημίχρονο πρώτη απειλή για την αντίπαλη άμυνα  στο 9ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Σκέμπι. Δυο λεπτά αργότερα ο Παππάς με  κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0 έπειτα από κόρνερ του  Βλάχου.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 19ο λεπτό με ωραία εκτέλεση φάουλ στην γωνία του Παπανικολάου από τον Παπαδόπουλο.

Στο 29′ ο Σταύρακας μόνος στην καρδιά της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το  1-2. Παρά τις ευκαιρίες των παιχτών του Βλασσόπουλου τίποτα δεν άλλαξε μέχρι στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας αρκετές ευκαιρίες μέχρι στην ισοφάριση στο 53ο λεπτό με το φοβερό γκολ του Αντώνη Λάζαρη .  Αντεπίθεση της Θύελλας Σινώπης και ο  Βαλάρης με ατομική ενέργεια κατάφερε να ξεφύγει απο  την αντίπαλη άμυνα κάνοντας το 2-3 στο 74′, παγώνοντας τους γηπεδούχους.

Παρά το σκορ και την αποβολή του Κρητικού,  οι παίχτες των Σφιακωτών δεν τα παράτησαν  και έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό στο τελευταίο δεκάλεπτο, καταφέροντας τα φέρουν ξανά το ματς στα ίσα με τον Σκέμπι. Το σκορ όμως δεν άλλαξε πάρα τις ευκαιρίες και των δύο ομάδων στα τελευταία λεπτά. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη με την τελευταία στην βαθμολογία  Θύελλα Σινώπης, χάνοντας έτσι δυο πολύτιμους βαθμούς.

Διαιτητής: Αναγνωστάκης Π.

Βοηθοί: Ρούσος – Ωρολογάς

ΠΑΣ Σφακιώτες(Αλέξανδρος Βλασσόπουλος): Παπανικολάου, Βλάχος (69′ Καρτάνος), Μακρυμανώλης, Μπρέγκου, Λάζαρης Ε (49′ Κρητικός),Νάνος, Σούνδιας (41′ Μπείνας), Παππάς, Λάζαρης Α.(63′ Φούντας), Κτενάς, Σκέμπης.

Θύελλα Σινώπης :Τάγγας, Ουζούνογλου,Σκαμνέλος, Παπαδόπουλος, Λέζος, Παναγιωτίδης, Σαλμάς, Τουμανίδης, Βαλάρης, Σταύρακας (66′ Καρίπογλου).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που