Ο ΓΣ Λευκάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την Κυριακή 02/02/2020, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδας, παρουσία πολλών φίλων, παλαιών και νέων αθλητών, χορηγών και μελών του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Λευκάδας κος Θανάσης Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κος Ανδρέας Κτενάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κος Χαράλαμπος Καλός, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Λευκάδας κος Σωτήρης Σκιαδαρέσης, εκπρόσωποι πολλών αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων, κ.α.




Στη διάρκεια της εκδήλωσης, μετά το σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του ΔΣ και την ευλογία της βασιλόπιτας, έγινε η συνήθης ανασκόπηση της απελθούσας χρονιάς,  με προεξέχουσες στιγμές την κατάκτηση δυό μεταλλίων από την Στέλλα Κατωπόδηκαι τον Κων/νο Φυτόπουλο στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και την πετυχημένη διοργάνωση των 9ων Ιόνιων Αγώνων Στίβου με βασικά σημεία το ρεκόρ συμμετοχής σωματείων, τα μεγάλα αστέρια που έλαβαν μέρος αλλά και τη βασική προσθήκη του αγωνίσματος «άλμα επί κοντώ».

Θετικά μηνύματα εξέπεμψαν κατά το χαιρετισμό τους τόσο ο βουλευτής κος Καββαδάς, όσο και ο Δήμαρχος κος Καλός αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης κος Κτενάς, αφού δεσμεύτηκαν και οι τρεις να βοηθήσουν, από την πλευρά του ο καθένας,στην εξέλιξη του συλλόγου, τον εξοπλισμό του Δημοτικού Σταδίου και την αναβάθμιση των Ιόνιων Αγώνων Στίβου.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικά έπαθλαστους διακριθέντες αθλητές (Στέλλα Κατωπόδη, Κων/νο Φυτόπουλο), στους συμμετέχοντες στα Πανελλήνια πρωταθλήματα (Βαλλιανάτου Μιργιάνα, Ρεκατσίνα Ειρήνη, Λογοθέτη Βασιλική, Καββαδά Εύα, Μεσσήνη Δανάη, Παπακωνσταντή Εβελίνα, Γράψα Βασίλη, Ιωακειμίδου Γεωργιάννα, Χότζα Ντόριαν, Μαργέλη Αναστάση) και στους προπονητές τους (Χρύσα Φραγκούλη, Ίκαρο Ζακυνθινό, Γιάννη Πολίτη).

Η συγκίνηση και η νοσταλγία κυριάρχησαν όταν στα παλαίσια των ειδικών βραβεύσεων τιμήθηκαν μερικοί από τους πολλούς, παλαιούς αθλητές του συλλόγου(Στάθης Κοντογεώργης, Βασίλης Καραμποΐκης, Νίκος Διγενής, Γεράσιμος Σταύρακας και Βασίλης Σταύρακας). Στον προγραμματισμό μας είναι σταδιακά α τιμηθούν ανάλογα όλοι, αφού με δεδομένο οτι ο  σύλλογος διάγει το 45ο έτος από την ίδρυσή του, το πλήθος των αθλητών είναι μεγάλο.

Από τις εντονότερες στιγμές ήταν η βράβευση του μεγάλου πρωταθλητή, δρομέα μεσσαίων και μεγάλων αποστάσεων, Βαλκανιονίκη, Μεσογειονίκη και ξεχωριστούανθρώπου Φώτη Κούρτη, ο οποίος μας έκανε την τιμή να παρευρίσκεται στην τελετή αυτή.

Η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση από τους αθλητές μας, της νέας επίσημης  εμφάνισης της αγωνιστικής ομάδας, της προταγωνιστικής και των μικρών.

Ευχαριστούμε θερμά το Εμπορικό Επιμελητήριο Λευκάδας για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων καθώς και όλους τους χορηγούς μας που με τη δική τους στήριξη μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε μία ακόμη ουσιαστική και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί