Τηλυκράτης: Μεγάλο ματς την Κυριακή(9/2-15:00μμ) με τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Την 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ο Τηλυκράτης φιλοξενεί την Κυριακή 9/2 και ώρα 15:00 τον ΠΑΣ Πρέβεζας σε ένα ακόμη τοπικό ντέρμπυ ανάμεσα σε ομάδες γειτονικών πόλεων και τις κορυφαίες ομάδες τις ίδιας ένωσης.



Για αυτό το λόγο ο κόσμος έχει αρχίσει και ζεσταίνεται από πολύ νωρίς για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ήδη συζητιέται στα ποδοσφαιρικά στέκια ο αγώνας της Κυριακής που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων της περιοχής, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Οι “κυανέρυθροι” βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι, καθώς η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη έχει να γνωρίσει την ήττα από τις 24/11 και τον εκτός έδρας αγώνα στην Παραμυθιά και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Ενώ, οι φιλοξενούμενοι θέλουν βαθμούς γιατί βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να πάρουν βαθμολογική “ανάσα”.

Μάλιστα, αναμένεται και πολύ κόσμο από την Πρέβεζα, με τους οργανωμένους φίλους των “κιτρινόμαυρων”, οι “Ιππόκαμποι” να έχουν βγάλει ήδη ανακοίνωση ότι θα βάλουν λεωφορείο για εκδρομή στη Λευκάδα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024